В Испания представиха смартфона за пътуващи Handy

Tink Lubs Limited, един от трите най-мощни стартъпи в Хонгконг с финансиране от €116 млн. евро, обяви стъпването си на пазара в Испания със смартфона Handy. Устройство, което е предназначено за пътуващи и туристи

Handy има вградена система за търсене на най-подходящите хотели и апартаменти. В смартфона е включен спектър от услуги и предоставя неограничен достъп до интернет, без който туристите няма да могат да използват онлайн-услугите.

Освен това, „умният телефон“ дава на своя притежател различни съвети за търсене и създава за него личен маршрут в съответствие с предпочитанията му.

Към момента Handy, който за първи път напомни за себе си през септември 2012 г., работи в 20 града по света, обхващайки общо около 100 хиляди хотелски стаи и апартаменти. По този начин, Handy помага на 12 милиона пътници в организирането на техните пътувания. В редиците на поддържаните градове вече влезе и Барселона. Във връзка с това, ръководството на Tink Lubs Limited е взело решение да сключи споразумение за изгодно сътрудничество с петзвездния хотел The Serras Hotel Barcelona.

Освен това, Handy действа в такива хотелски вериги, като Ritz-Carlton Intercontinental и Sheraton. Изборът в полза на столицата Каталуня е направен не случайно — миналата година тя беше посетена от около 18 млн. туристи. Според Националния статистически институт на Испания, нови рекорди за посещаемост са установили Балеарските острови, Мадрид и Севиля.

Източник: https://www.kaldata.com/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*