Хороскоп за 6 и 7 септември 2016

На 6 и 7 септември Луната е в знака Скорпион. Емоциите ни са Плутоново оцветени тези дни – изискващи, импулсивни, търсещи истината. Някои хора обаче ще са склонни към манипулации, крайни действия и реакции, остри оценки, ревност и отмъстителност, особено ниско еволюиралите хора. Високо еволюиралите „орли“ и „гълъби“ (тип Скорпиони) няма да използват силата и властта си, за да държат някого под контрол. Ще помагат на хората и ще защитават слабите. Когато Луната преминава през този противоречив знак, болшинството от нас ще се стремят към истината и ще изследват всичко в дълбочина. Добрата интуиция ще ви помага в ежедневието, за да няма заблуди и неправилни решения. А емоциите трябва да бъдат под контрол. В публичното пространство също ще бушуват страсти, ще се сеят критики и жлъчни коментари, ще се води борба за власт. Но пак ще повторя – ще успяват само тези, които подхождат честно, с достойнство и открито водят битки с конкуренцията, контролират емоциите и се стремят да покажат своите качества и способности, а не да унищожат подмолно противника.

На 6 септември Луната в Скорпион има няколко и то благоприятни аспекта – с Нептун в Риби, със Слънцето в Дева и с Плутон в Козирог (фиг. 1). Добър ден за разкриване на престъпления и тайни, за лечение, за изследователска работа, за езотерични занимания, психоанализа,  уреждане на наследствени документи, взаимоотношения с данъчни служители / контролни органи и т.н. Енергията на Луната в Скорпион е по-благоприятна на този ден за родените през първата и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Звездите могат да предоставят някои предизвикателства и денят да бъде по-труден за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа и втора декада. Особено предпазливи трябва да бъдат първите четири неподвижни знака, които по природа са по-неотстъпчиви и трудно се приспособяват. Енергията ви е променлива, непостоянна и са възможни както конфликти, така и неприятности или инциденти. Освен това в следобедните часове Луната съвпада с Черната Луна (Лилит) – някои хора ще са склонни към риск и силните им желания могат да ги подложат на изпитание.

На 7 септември Луната в Скорпион отново образува само хармонични аспекти – този път с Меркурий и Юпитер в Дева, който вече е в последните градуси на знака (критичен 29-ти градус) и се подготвя за промяна на знака. На 9 септември Юпитер преминава във Везни. Тази промяна касае една цяла календарна година, затова ще й бъде отделено специално внимание в отделна статия. Хармоничните аспекти на Луната на 7 септември ще имат по-благотворно влияние, ако може да се каже такова нещо изобщо за Луна в Скорпион, върху представителите на третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се радвате на хармония в отношенията с близките и приятелите си. Много от вас ще пътуват и ще се забавляват пълноценно с любимите си хора. По-дисхармоничен в емоционален план може да бъде за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Както точно ще се появи в положителен или в отрицателен аспект влиянието на Луната и другите планети зависи изцяло от аспектите им към планетите от рождения хороскоп на всеки човек. Важно е да се знае, че звездите дават знак за хармония или дисхармония, с която е добре да се съобразяваме, ако искаме делата и взаимоотношенията да бъдат успешни и с перспектива за бъдещо развитие. В здравословен план е уязвима половата система, затова бъдете внимателни при случайни полови контакти, за възпаления, наранявания и други спешни състояния в урогениталната област.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*