Хороскоп за 20, 21 и 22 август 2016

На 20 август Луната в Риби до около обяд образува по-предизвикателни аспекти с Меркурий и Юпитер в Дева. Тъй като това е почивен ден за повечето хора и е засилено движението по пътищата, трябва да се шофира по-внимателно и особено от родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Опитайте се да бъдете по-търпеливи в общуването и по-добронамерени към хората. Планетите създават предпоставка за повишена емоционалност, раздразнителност и взискателност. Не е изключено някой да ви предизвика с поведението си и да се разрази скандал. Възможни са още телефонни измами, загуба или кражби на автомобили, на документи, на информация, на багаж при пътуване и т.н. Денят се очертава по-положителен като цяло за родените под знаците и най-вече през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Чудесен ден за романтични срещи, за интелектуални или творчески занимания, пътувания, обучение, срещи с приятели или роднини. От 15:21 часа българско време до 22:18 часа Луната е „без курс“. Внимавайте за грешки и обърквания, особено ако сте на работа. Не се учудвайте, ако почувствате сънливост по никое време или тотална липса на желание за каквото и да било. Луната в Риби ни прави по-отпуснати и лениви.

В 22:19 часа на 20 август Луната преминава в огнения знак Овен. Енергиите се задвижват и Луната в Овен ще оказва доста динамично влияние в неделния и в първия работен ден на следващата седмица, 22 август. Ще сме склонни към риск, към прибързани действия и решения, ще бъдем по-нетърпеливи и импулсивни. Ще сме изпълнени с енергия и желание за борба. Вниманието ни ще бъде изострено, а реакциите ни бързи. 21 августе чудесен ден за активна спортна и всякаква друга дейност с бърз ефект и резултати. Луната в Овен образува хармоничен аспект със собствения си планетен управител Марс, а също и със Сатурн в Стрелец (фиг. 1). Те носят възможности за постижения и успехи при родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Много добър ден за физическо натоварване и спорт, за работещите в областта на медицината, за полицията и военните, за професионалните спортисти и т.н. В негативен аспект Луната в Овен може да създаде предпоставка, особено в следобедните часове при дисхармоничният й аспект с Плутон в Козирог,  за остри конфликти и сбивания, наранявания с режещи инструменти или машини, с огнестрелно оръжие, пожари, експлозии и т.н. По-уязвими на този ден са родените през първа и втора декада на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа и втора декада. Обмисляйте и планирайте добре действията и решенията си, не предприемайте твърде рисковани начинания. Не позволявайте да ви манипулират.

В първия работен ден на новата работна седмица, 22 август, Луната в Овен съвпада с Уран. Повишава се напрежението в обществото, както и възможността за обрати и непредвидени ситуации. Тези тенденции могат да бъдат в доста положителен аспект за родените вече през третата декада на знацитеБлизнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще сте изпълнени с нови идеи и решения по дадени въпроси, ще получавате неочаквана подкрепа във важни за вас моменти и звездите ще ви даряват с бързина, смелост и бързи реакции, които ще ви носят внезапни победи и успехи. По-предпазливи трябва да бъдат на този ден родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Съвпадът Луна / Уран ще подсили вътрешното ви напрежение и импулсивността ви. Бъдете внимателни за травми и инциденти, за неприятности с непредвидими последствия. В мунданен план се повишава опасността от бомбени атентати, експлозии и пожари, за внезапни военни атаки и природни катаклизми. От 14:48 часа българско време на 22 август до 00:19 часа на 23-ти Луната е „без курс“, което прави втората половина на 22 август неефективна за взимането на важни решения в дългосрочен план и за действия с положителни резултати. Около 20:00 часа и Слънцето навлиза вече в земния знак Дева. Предвид предстоящия силно предизвикателен аспект на Марс и Сатурн с Нептун, към който ще се присъедини след от 25 август и Слънцето в Дева (заедно с тях и с Нептун ще образуват таоквадрат), се засилва опасността от разпространение на вирусни и други инфекции, желателно е родените под знаците и с други рождени планети в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби да подсилят имунната си система с витамини и други добавки, с мед, орехи и т.н. Да се избягват далечни пътувания, а също и по вода между 25 август и 16 септември.

На 22 август не се препоръчват операции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Уязвима е главата за травми и мозъчната дейност. Намаляващата Луна през следващите две седмици благоприятства оперативните интервенции и когато е в Овен е подходящо време за профилактика на заболявания на централната нервна система. В менюто ни тези дни трябва да присъстват храни с повишено съдържание на калиев фосфат, месо и месни продукти, витамини А, В1 и С. Консумацията на кафе, енергийни напитки и алкохол, горещи и пикантни храни трябва да бъде ограничена.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*