Хороскоп за 9, 10 и 11 август 2016

В 07:52 часа българско време на 9 август нарастващата Луна преминава във водния знак Скорпион, където ще транзитира и през следващите 2 дни. Емоциите ни са по-интензивни, амбициите по-големи, а желанията – по-силни. Повишава се активността ни, но и склонността към разрушаване и предприемане на по-голям риск. Единствено използваните методи и средства за постигане на целите ще бъдат по-различни, отколкото когато Луната е в другия знак, управляван също както Скорпиона от Марс – знакът Овен. Овенът е директен и искрен. Той може да ви нагруби, да ви каже всичко директно в очите, дори да прибегне до юмручен бой в определена ситуация. Докато Скорпионът, особено ниско развитата духовно личност, е склонен да действа потайно, да ви дебне дори с години, ако е нужно. И ще ви атакува по най-болезнения начин и в най-тежкия за вас момент.

На 9 август Луната в Скорпион ще влияе по-силно и по-вероятно дисхармонично предимно на родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Тя ще образува хармонични аспекти за родените под знаците и главно през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. На този ден Луната е в благоприятен аспект с Венера в Дева, а в късните часове на деня – и с Нептун в Риби. Тези аспекти ще оказват за вас благотворно влияние върху финансовите ви дела, върху партньорските ви взаимоотношения и върху работата, тъй като ще подсили интуицията. В обществото на дневен ред ще бъдат по-актуални темите за сексуалността, раждането и смъртта, данъците, престъпността и ще благоприятстват разкриването на престъпни дейности. Особено опасни са часовете около полунощ срещу 10 август, когато Луната е в точен съвпад с Черната Луна (Лилит).

През първата половина на 10 август Луната в Скорпион прави хармонични аспекти с Меркурий в Дева, с Нептун в Риби и с Плутон в Козирог. Те благоприятстват контактите, договорните отношения, взимането на решения, работата на полицейските и тайните служби и деня като цяло на родените под знаците и предимно през втората декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Денят, особено втората му част, е дисхармоничен за родените предимно през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. В 21:21 часа Луната променя фазата си – фаза Първа четвърт (фиг. 1). Слънцето и Луната са съответно на 18 – 19 градуса в знаците Лъв и Скорпион. Най-предпазливи за неприятности или инциденти както в самия ден, така и през следващата една седмица, трябва да бъдат родените между 9 и 11 август Лъвове, между 10 и 12 ноември Скорпиони, между 7 и 9 февруари Водолеи, както и между 8 и 10 май Телци. Венера в Дева активира неблагоприятен аспект към Нептун, което е по-неблагоприятно като въздействие между 10 и 19 августвърху взаимоотношенията в партньорствата и любовта, върху финансовите теми и ценностите при родените под знаците и особено през първата и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и при родени под други зодиакални знаци, при които има рождени планети в посочените знаци. Може да възникнат финансови проблеми, твърде големи разходи или загуба на пари / ценности, да се разочаровате от любим човек или от бизнес партньор. Повишава се опасността и от кражби / финансови измами, изневери и раздели предимно при представителите на посочените знаци и с Венера в някой от тях.

На 11 август от 08:22 до 20:24 часа българско време Луната в Скорпион е „без курс“. Този ден е абсолютно неефективен за нови начинания, за важни срещи и дейности от всякакво естество, за подписване на договори и взимане на решения в дългосрочен аспект, за крупни капиталовложения. Не предприемайте рисковани действия и вършете предимно рутинни, добре познати за вас задачи. Този ден е най-неблагоприятен за родените вече през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Емоциите може трудно да бъдат контролирани и денят не е благоприятен като цяло. По статистика при Луна „без курс“ степента на опасност за сериозни инциденти е най-висока. Денят се очертава по-хармоничен енергийно за родените под знаците и най-вече през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Но препоръките за Луна „без курс“ са валидни за всички зодиакални знаци.

На 9, 10 и 11 август не се препоръчват медицински интервенции най-вече на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг. При случайни полови контакти трябва да се вземат предпазни мерки срещу нежелано зачеване и инфекции, предавани по полов път. Бременните жени е добре да избягват сексуалните контакти през тези два дни, поради повишената опасност от спонтанни аборти. На 10 август не са препоръчителни изобщо планови операции, заради лунната фаза, с изключение на неотложните и животоспасяващите. На 11 август трябва да се внимава за грешки от страна на хирурзите и в родилните отделения, както и за инфекции.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*