Хороскоп за 28 и 29 юли 2016

Луната е в знака Телец и на 28 юли. На този ден тя образува два много напрегнати аспекта с Меркурий в Лъв и с Марс в Скорпион (фиг. 1). Тези аспекти могат да се отразят доста невралгично в личен план на родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на някои от родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Бъдете по-внимателни в отношенията с околните, при пътуване и шофиране, при работа с документация / информация или с техника, при договаряния и покупко-продажби, при изпращане или получаване на колети и пратки. Денят не е подходящ за покупка на техника, електроуреди или автомобил. Ако не е належащо, не пътувайте. В световен план съществуват също опасности от тежки транспортни инциденти, инциденти с млади хора, стрелби и експлозии в транспортни средства или в търговски центрове. В публичното пространство ще има сериозни спорове и конфликти, изнасяне на неприятни и сензационни факти. Единствено за повечето измежду родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Скорпион, Козирог и Риби денят може да протече по-спокойно и ползотворно. Но като цяло денят е по-напрегнат. Ще кажете „само този ден ли?“ и с право. Светът е „полудял“. Тежкият аспект между двете „висши“ планети Уран и Плутон бавно, но неизменно рушат старите модели и го трансформират, но по най-трудния и тежък начин. В интервала18:13 – 21:17 часа българско време Луната е „без курс“, а в 21:18 часа преминава във въздушните Близнаци.

29.07.2016

Фиг. 2 – хороскоп за 29.07.2016 год.

На 29 юли Луната е в знака Близнаци и акцентира върху темите за науката и културата, търговията и услугите, активира комуникациите. Денят е добър за обучение и активно общуване, но предвид образуващия се на този ден голям космически кръст (фиг. 2) на Луната със Сатурн, Юпитер и Нептун общуването може да е затруднено, а контактите и договарянията не особено успешни и ползотворни. На този ден се повишава опасността от интоксикации, инфекции, измами и кражби, инциденти и прояви на насилие, природни катаклизми и т.н. По-уязвими държави са САЩ, Турция, Австралия, Германия, Ирак, Испания, Италия, Мексико, Саудитска Арабия, Сирия, Чили, но и у нас няма да е спокойно. Ще чуем за какви ли не скандали и за всякакви прояви на нетолерантност. 29 юли е по-неблагоприятен ден за родените главно през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа и втора декада. Не вярвайте на всичко, което чувате. Предпазвайте се от измами, кражби и интриги. Възможни са грешки по време на работа поради разсеяност, което да ви навлече неприятности с шефовете. Бъдете по-концентрирани и отговорни в това, което вършите. Не рискувайте и не прибързвайте при взимане на решения или при действие. Шофирайте по-внимателно. Този ден може да бъде по-ползотворен за родените под знаците и предимно презпърва и втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Успешен може да бъде денят за учените, журналистите, търговците, политиците и т.н., родени измежду тези зодиакални знаци. Благоприятният аспект между Меркурий в Лъв и Уран в Овен ще подсили бързината на ума ви, ще възникнат интересни и нестандартни идеи. Ще подпомага ученето, договорните отношения, търговските сделки, взимането на правилни решения в точното време и на точното място.

На 28 юли не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Не прекалявайте с количествата храна, със сладките и тестени продукти. Уязвими са хипертонично болните хора. Пазете тила и шията от травми. На 29 юли не се препоръчват интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Уязвими са белите дробове и бронхите. Пушачите да ограничат тютюнопушенето. Пазете горните крайници от травми. Разходките на чист въздух ще се отразят положително на нервната и дихателната системи.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*