Хороскоп за 13, 14 и 15 юли 2016

На 13, 14 и 15 юли Луната преминава през водния знакСкорпион. Тя подсилва желанията, интуицията, упоритостта и настойчивостта ни. В такива дни ставаме по-импулсивни, неспокойни, твърде взискателни и критични, а някои манипулативни и отмъстителни. На 13 юли Луната образува благоприятен аспект с Нептун в Риби, който ще внася романтично настроение, състрадателност и творческо вдъхновение в ежедневието на родените през първата и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. В същото време Луната е в съвпад с Лилит в Скорпион, т.нар. в астрологията Черна Луна. Възможни са изблици на гняв, агресия и автоагресия, манипулативни действия и безредици в световен план. В личен аспект денят е по-неблагоприятен за родените през първата ивтора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първите две декади. Дисхармоничният аспект на Луната и Лилит в Скорпион с Венера в Лъв може да се усети по-осезаемо и неблагоприятно в партньорските взаимоотношения и финансовите въпроси при родените през първата декада на посочените знаци.

През първата половина от деня на 14 юли Луната в Скорпион може да оказва все още неблагоприятно влияние върху емоциите, физическото състояние и делата на родените през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Денят е най-положителен за родените през втората и трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Във вечерните часове на деня Луната съвпада с Марс в Скорпион и заедно образуват много благоприятен аспект със Слънцето в Рак (фиг. 1). Ще почувствате мощен прилив на сили и борбеност, ще повишат вашата сексуална енергия и желание за риск. Можете да постигнете много, както и да имате сериозни финансови печалби. В мунданен план се повишава отново опасността от тежки криминални престъпления, крупни обири, бомбени атентати (по-уязвими са Турция, арабските държави и държавите с военни действия), секс скандали, експлозии и инциденти с тръбопроводи и т.н. По-рискови са часовете между 8 и 9, между 16 и 17, между 20:30 и 22:00 часа българско време. На дневен ред в обществото могат да възникнат и наболели теми, свързани с работата на болниците, полицията или прокуратурата.

Луната и Марс в Скорпион ще оказват неблагоприятно въздействие и в часовете до обяд на 15 юли при родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Водолей (особено първите четири знака и с други планети в същите знаци между 23 и 30 градус в личния хороскоп). В часовете между 01:22 и 12:14 българско време Луната е „без курс“ и в тези часове трябва да бъдете по-съсредоточени, търпеливи и толерантни с хората. Не е препоръчително да рискувате и влизате в конфликти. Предпазвайте се от инциденти и неприятности. Енергията и силата ще бъде все още на висота за родените през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Въпреки, че Луната е „без курс“, влиянието й е по-хармонично за вас в енергийно отношение. Но довършителните действия по дадени започнати вече дела и други рутинни дейности са препоръчителни. Не подписвайте важни договори и споразумения, не взимайте важни решения за бъдещето, не започвайте нови проекти или отношения с някого, не предприемайте рисковани начинания в часовете до 12:14.

В 12:15 часа българско време на 15 юли Луната преминава в огнения знак Стрелец. Енергията на водния емоционален и потаен Скорпион отшумява и Луната в Стрелец ще ни зареди с много жизненост и директност в общуването. Ще се повиши желанието за учене, пътувания и контакти с хора от далечни страни. Много от нас ще бъдат по-активни физически, а други ще са по-експанзивни емоционално. Втората половина от деня е благоприятна за обществени и лични контакти, за подписване на управленски или бизнес договори, за търговски сделки, покупка на техника, провеждане на състезания и конкурси, за научно-технически разработки и открития. В следобедните часове Луната образува благоприятен аспект с Венера и Меркурий в Лъв. Те ще се отразят най-положително на родените през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Това положително влияние могат да усетят и някои измежду родените през първа декада на знака Стрелец, ако Слънцето в рождения хороскоп е с хармонични аспекти от другите планети. Луната в Стрелец е с по-дисхармонично въздействие за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Бъдете по-отговорни към ангажиментите си и по-адаптивни. Не рискувайте, не се претоварвайте физически и емоционално. Пазете се от измами, кражби и интоксикации във вечерните часове.

На 13, 14 и 15 юли не се препоръчват операции (с изключение на животоспасяващите) и особено на половата система – тестиси, пластични интервенции при мъжете, пластика на маточните тръби при жените, секцио, кюртаж на матката, пикочен мехур, пикочо-проводни пътища, дебело черво, сфинктер, отстраняване на тумори, пиърсинг. При случайни полови контакти да се вземат предпазни мерки срещу нежелана бременност и инфекции, предавани по полов път. Бременните жени е добре да избягват сексуални контакти през тези дни, поради опасност от спонтанни аборти. Поради големия брой на зависимите от наркотици хора вече давам информация и за дните, в които е опасно да приемат наркотични вещества и в големи дози. Луната в Скорпион е особено опасна и в такива дни поне не прекалявайте и не рискувайте. А най-добре е хората с наркотична зависимост да потърсят помощ и лечение, вместо да се самоунищожават и пълнят банковите сметки на търговците и пласьорите на наркотици.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*