Хороскоп за 6 и 7 юни 2016

През следващите два дни, 6 и 7 юли, Луната е в знака Лъв и растяща до Пълнолунието на 20 юли. Следващите две седмици са благоприятен период за нови начинания, а неблагоприятен за оперативни интервенции (с изключение на животоспасяващите). Луната в Лъв през следващите два дни ни прави по-открити и щедри. Ще се стремим да бъдем в центъра на събитията и да заемаме лидерски позиции в обществото. Други ще се ориентират, ако не през деня, във вечерните часове към забавленията – на концерт, кино, театър, купон с приятели или друго място за развлечения. Повишава се желанието за лукс, уют и удоволствия. Добри дни за спортистите, актьорите, политиците, мениджърите, работещите с деца или в сферата на развлекателния бизнес.

6 юли е благоприятен ден за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн в Стрелец и ще подкрепя отговорните, постоянните и изпълнителните измежду вас, подсилвайки концентрацията ви, чувството ви за отговорност и възможностите за добра организация на дейностите за деня. Ще получавате подкрепа от страна на шефовете си и ще печелите уважението на хората от обкръжението си. Поемете отговорностите и ще бъдете възнаградени, макар и не веднага. Денят е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Лъв е по-дисхармонично разположена към вашето рождено Слънце, а това налага да бъдете по-прецизни във всичко, да не се претоварвате и да избягвате конфликтните ситуации и хора. Важните и неотложни дела ще се изпълняват и постигат резултати по-трудно, затова се въоръжете с търпение.

На 7 юли Луната образува два важни аспекта – дисхармоничен с Марс в Скорпион и хармоничен с Уран в Овен (фиг. 1). Дисхармоничният ще оказва по-стресиращо и неблагоприятно въздействие в ежедневието на родените главно през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби. Бъдете внимателни за травми, наранявания и инциденти, за неприятности от финансово естество или със силите на реда. В световен план са възможни по-тежки инциденти и аварии, пожари, бомбени атентати и други прояви на агресия. Хармоничният аспект на Луната с Уран ще носи внезапни и неочаквани възможности, интересни разговори и срещи за родените главно през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще ви връхлитат нови идеи за бъдещи начинания и ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм. Можете да разчитате и на подкрепата от страна на близките и на други хора. Благоприятен ден за работещите в различни организации, за провеждането на семинари и друго обучение. От 15:06 часа на 7-ми до 01:41 часа на 8 юли Луната е „без курс“. В този интервал от часове избягвайте рисковани действия или взимане на важни решения.

На 6 и 7 юли не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. Не натоварвайте сърцето и гърба с тежести. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезиев сулфат и фосфат, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма, но по-крехкото. Избягвайте мазнини и храни, съдържащи нишесте и захар.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*