Хороскоп за 4 и 5 юли 2016

На 4 и 5 юли Луната е в все още в знака Рак. В сутрешните часове на 4 юли тя е в съвпад с Меркурий, което може да създаде вътрешно напрежение у някои хора. Има предпоставка за висока чувствителност и емоционалност, съответно и за емоционални решения. Това може да внесе неразбирателства в отношенията, като най-уязвими на този ден се родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Денят е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната и Меркурий в Рак правят хармонични аспекти с Юпитер и Нептун. Те носят възможности за ползотворни контакти, повече разбирателство с околните, нови възможности за развитие и израстване, романтично настроение и вдъхновение. А след новолунието на 4 юли дните са благоприятни и за започване на нови начинания. Луната в Рак през тези два дни е благоприятна за зачеване, за удовлетворяване на личните интереси и желания. Погрижете се и за нуждите на родителите си и на вашето семейство.

В 14:01 часа на 4 юли е Новолуние на 13 градуса в Рак (фиг. 1). Специфичното на това Новолуние е, че образува предизвикателен аспект с Плутон в Козирог. В обществено – политически аспект следващите две седмици продължават да бъдат напрегнати и опасността от атентати не е отминала. Плутон е планета, която има връзка с тежките и необратими процеси, с живота и смъртта, с разрухата и насилието, с големи общества, с чуждите авоари. Възможно е да възникнат проблеми в банковия сектор, да бъде сменен някой от министрите, да има ново показно убийство, проблеми в отношенията с други държави – в хороскопа на България това Новолуние е в съвпад със Сатурн в Рак в 7 астрологичен дом, който има отношение към партньорите и опонентите. Нашите управници трябва да продължат с превантивните мерки за сигурност по границите ни и срещу евентуални атентати, както и да не влязат в тежък конфликт с държава, която се явява наш партньор. Новолунието образува много точен съвпад както със Слънцето в хороскопа на САЩ, така и с Плутон в Рак от хороскопа на Турция. Властите и населението в Турция трябва много да бъдат внимателни, тъй като са възможни атентати и в следващите дни. Уязвими места са гарите и аерогарите, големите търговски центрове, всякакви видове транспортни средства – самолети, автобуси, метрото и т.н. По-критични дни през следващите две седмици са – 4, 5, 7, 11, 14, 16, 19 и 20 юли.

В личен план напрежение през следващите две седмици ще усетят родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Проблеми могат да възникнат в отношенията с роднини или с колеги на работното място, с документи или изпити, с автомобила, с обслужването на кредити, с наследства и т.н. Ако сте на почивка край морето, бъдете по-внимателни във водата, защото може да има мъртво вълнение и да възникнат опасности. Избягвайте консумацията на гъби с неясен произход и храни с изтекъл срок на годност – Луната има отношение към храненето, а Плутон повишава опасността от интоксикации. През следващите две седмици е препоръчително повишеното внимание срещу ухапвания от влечуги и насекоми. За сметка на това Новолунието ще повлияе много по-положително и на ползотворни срещи, успешни изяви и сделки, на повече спокойствие и хармония във взаимоотношенията с близките могат да се радват родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Новолунието на 4 юли е благоприятно за провеждането на лунната диета за намаляване на теглото и за изчистване на организма от токсините, ако го позволява здравословното ви състояние. В рамките на 24 часа се приемат само вода, билков чай и / или прясно изцедени плодово – зеленчукови сокове.

На 5 юли в сутрешните часове Луната е в съвпад с Венера в Рак и заедно образуват предизвикателен аспект с Уран в Овен. От 09:29 до 19:28 часа българско време Луната е „без курс“, т.е. тя не образува главни аспекти с другите планети и се подготвя за промяна на знака. Предизвикателните аспекти носят напрежение и предизвикателства, с които трябва да се справим. Но Луната, когато е „без курс“ влиянието й може да бъде по-хаотично. В такива интервали от време се препоръчва да не се взимат важни и дългосрочни решения, да се подписват договори и споразумения, да се започват нови дейности или взаимоотношения с някого. Вършете главно рутинни дейности и ако имате възможност, ограничете контактите в този ден. По-напрегнат може да бъде деня за родените под знаците и главно през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Бъдете по-внимателни с интимните си или с бизнес партньори. Не са изключени семейни конфликти и разочарования от партньори, загуба на пари и други ценности, прояви на насилие от ревност или заради пари. В 19:29 часа Луната преминава в огнения знак Лъв.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*