Хороскоп за 1, 2 и 3 юли 2016

Петъчният ден, 1 юли, се оформя като един неефективен особено ден за важни дела или срещи, тъй като от 03:19 до 14:44 часабългарско време Луната в Телец е „без курс“. Вършете предимно рутинни дейности и не предприемайте рисковани начинания. Денят до 14:44 часа е дисхармоничен предимно за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. А след 14:45 часа, когато Луната навлиза във въздушния знак Близнаци е по-дисхармоничен за родените през първата декада наБлизнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Въпреки Луна „без курс“, до 14:44 часа денят е по-благоприятен като цяло за родените под знаците и най-вече през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби, а след 14:45 часа Луната в Близнаци е по-благоприятно разположена за родените под знаците и главно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. При Луна в Близнаци се повишава желанието за общуване, учене, пътувания и обмен на информация.

На 2 юли Луната в Близнаци образува голям космически кръст с планетите Юпитер в Дева, Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби (фиг. 1). Този космически кръст повишава мунданно напрежението и създава предпоставки за природни бедствия, за тежки инциденти и скандали на политическата сцена, за атентати и други прояви на насилие. Може да се засили напрежението с емигранти по границите, да възникнат сериозни политически недоразумения и задкулисни игри. В личен план денят е най-труден за родените под знаците и предимно през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Пазете се от кражби и измами, от клюки и интриги. Не споделяйте важна за вас лична или служебна информация. Бъдете внимателни по време на пътуване и по-сдържани емоционално в общуването, за да избегнете конфликти и неприятности. Съботният ден се очертава по-благоприятен енергийно за родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

В неделния ден, 3 юли, Луната в Близнаци в ранните сутрешни часове образува благоприятен аспект с Уран в Овен и ще внася много въодушевление, енергичност и неочаквани приятни изненади през първата половина на деня, но главно за родените през третата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Какво да се прави, тези дни са най-облагодетелствани тези знаци, а и им е ред както се казва. Неделният ден може да бъде по-напрегнат и дисхармоничен в отношенията с хората за родените предимно презтретата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. В часовете между 06:43 и 16:20 Луната се подготвя отново за промяна на знака и е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува главни аспекти с другите планети. Когато Луната е „без курс“ хората са по-разсеяни и склонни към грешки, недоразумения с околните, обърквания / изгубвания и т.н. Не рискувайте и почивайте активно. Денят е благоприятен за четене и писане, за гледане на развлекателни и научно-популярни филми, за слушане на хубава музика, която да успокоява уязвимата нервна система при Луна в Близнаци.

В 16:21 часа на 3 юли Луната преминава във водния знак Рак. И енергиите отново се променят – Луната в Рак ще внесе спокойствие, и положителни емоции във вечерните часове на родените през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Приоритет стават семейството и близките, личният живот и материалната стабилност. В обществото на дневен ред се активира нуждата от сигурност в държавата, а за нея трябва да се погрижат силите на реда както през нощта срещу 4 юли, така и на самия 4-ти. Повишава се опасността тежки криминални престъпления и атентати, а в личен план и за психични проблеми при по-лабилни психически хора – през цялата нощ и на 4 юли до 14:01 часа (точният час на Новолунието) Луната е скрита от Слънцето, „невидима“.  При Луна в Рак започваме по-лесно да улавяме мислите и желанията на околните, да се съобразяваме с тях и да ги обгрижваме. Разбира се, тази грижовност трябва да е двустранна. Родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада могат да бъдат по-експанзивни емоционално, лесно раними и да приемат критиката на някои хора твърде лично. За да избегнете конфликти и неприятности добре е да се изолирате вечерта от неприятни за вас хора и да се отдадете на интересни занимания или творческа дейност.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*