Хороскоп за 29 и 30 юни 2016

На 29 юни Луната все още е в знака Овен, като в часовете от 10:46 до 13:03 тя е „без курс“. Ако имате важни задачи и срещи, свършете ги преди 10:46 или след 13:04 часа. По време на Луна „без курс“ не е благоприятно да се взимат дългосрочни решения, да се започват нови дейности или взаимоотношения, да се предприемат рисковани действия. В този интервал от време вършете главно рутинни задачи. Концентрацията е намалена и може да се допуснат грешки. През първата половина на деня енергиите са по-хармонични за родените под знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Въпреки, че Луната е „без курс“, огнената стихия на знака Овен е в синхрон със стихията на въздушните Близнаци и Водолей, както и със себеподобните огнени знаци Лъв и Стрелец. Първата половина на деня може да бъде малко по-труден и напрегнат за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Тъй като транзитната Луна в Овен образува символично новолуние със Слънцето на Овните, то енергията ви се очаква да е по-променлива, а емоциите ви нестабилни. Затова не е добре да се натоварвате физически и емоционално. Препоръката е валидна и за другите седем знака.

На 29 юни в 13:04 часа българско време Луната навлиза в земния знак Телец и от импулсивността на Овена преминаваме към стабилизация и материализация на замисленото. Телец е един от най-търпеливите и практични знаци, затова и ние ще почувстваме земната стабилност в ежедневието си. Ще бъдем по-предпазливи и внимателни, ще ни привлича красивото и няма да сме склонни към риск или взимане на прибързани решения. Както всеки друг зодиакален знак Телецът също си има своите минуси. Той е доста твърдоглав и ако го предизвиквате твърде дълго, ще мине в яда си през всичко и всеки като валяк. Той е лоялен към всички и държи да бъдат лоялни и с него. Втората половина на деня е по-обещаващ за родените под знаците и предимно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Хармоничният аспект на Луната и Слънцето в Рак носят спокойствие, разбирателство с околните и успехи в много направления – в бизнеса, в отношенията с вашите близки, с децата и т.н. На победи могат да разчитат спортистите, а на успешни изяви и награди – творците. Не толкова спокойна и ползотворна е втората половина от деня за родените през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същата декада. Бъдете по-адаптивни и отстъпчиви. Така ще си спестите някои разочарования и неприятни преживявания. Целите ще се осъществяват по-трудно, а в някои случаи ще претърпят промени. Първите четири знака Телец, Лъв, Скорпион и Водолей да се предпазват също от травми и инциденти. При предизвикателни аспекти на Луната към Слънцето се променя водния баланс в организма и енергията е много променлива. Във физически план може да се прояви като силна нервна възбудимост и избухливост, повишаване на кръвното налягане, главоболие.

На 30 юни Луната образува в сутрешните часове хармоничен аспект с Нептун, а след това активира интересна планетна конфигурация, наречена в астрологията „Хвърчило“, като прави хармонични аспекти с Венера в Рак, с Юпитер в Дева и с Плутон в Козирог (фиг. 1). Изключително богата гама от възможности за творчески, юридически, образователни, спортни и в други сфери успехи и изяви, за придобивки и печалби. Денят е най-успешен и ползотворен за родените под знаците и най-вече през втората декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Можете да разчитате на добри възможности за развитие на делата ви в дългосрочен план. Венера в Рак и Луната в Телец ще ви изпълват с обич и загриженост, ще ви вдъхновяват и ще почувствате полета на душата си под въздействието на „хвърчилото“. Луната в Телец е по-дисхармонично разположена на 30 юни за родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същата декада.

На 28 юни при Луна в Овен до 13:03 часа не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа, устната кухина и зъбите, а на 29 юни – гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, сливиците. Овенът и без това е лесно „запалим“, затова и в дните, когато Луната е в Овен, е добре да се ограничи или изключи алкохола по възможност. Не е препоръчително при Луна в Телец на 29-ти да се прекалява с количеството храна, особено във вечерните часове. Не само, че ще ви бъде тежко през нощта, но и в такива дни се качват много лесно килограми, които после трудно се свалят. Не разчитайте на намаляващата Луна.:)

На 28 юни Меркурий променя своя знак – от Близнаци преминава в Рак. Не, че досега усетихме нещо положително в световен план от този известен като един от най-интелигентните знаци, но не можем да отречем и положителното развитие в областта на науката и техниката. Меркурий в Рак е доста емоционален и всеки Рак, Близнаци или Лъв (Меркурий никога не може да се отклони повече от 28 градуса от Слънцето) с рожден Меркурий в Рак знае колко е чувствителен, недоверчив и прозорлив този Меркурий. Повишава се интуицията, творческото мислене и желанието да се погрижим за близките. Тъй като Луната управлява знака Рак и в случая този Меркурий, в световен план ще бъдат много важни дипломатическите и търговските отношения, както и сигурността в някои райони. Меркурий в Рак има склонността да бъде доста обидчив и да взима емоционални решения. Меркурий ще транзитира в Рак до 13 юли, като между 3 и 9 юли активира заедно със Слънцето в Рак неблагоприятен аспект с Плутон. Тези дни са доста опасни по отношение на цените на акции, за бомбени атентати – в транспортни средства, гари, аерогари, търговски центрове, училища; за покушение над политици, за неразбирателства и трудности в отношенията между държави, на обществено-политическата и медийна сцена.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*