Хороскоп за 27 и 28 юни 2016

В първия работен ден на новата седмица стартираме с Луна в Риби и „без курс“ в ранните часове, а в 10:09 часа българско време тя преминава в огнения Овен. До този час вършете рутинни и довършителни дейности, а важните задачи – след 10:09. Луната в Овен ще ни активира и стимулира да действаме и рискуваме. Някои от нас ще са по-нетърпеливи и прибързани, други – по-раздразнителни и нападателни. Позицията на Луната в огнен знак не е най-доброто място за нея, защото има връзка с емоционалността ни и при Луна в Овен ставаме доста експанзивни емоционално. Но затова пък реакциите ни ще са достойни за работа в Спешна медицинска помощ. В някои моменти бързата ни реакция може да спаси човешки живот, независимо дали е в буквален или в преносен смисъл. В такива дни сме бързи, смели и самоуверени. До тук добре, но когато Луната образува предизвикателен аспект към рожденото ни Слънце, тогава трябва да сме малко по-сдържани и адаптивни, защото нещата няма да се получават както ние искаме.

На 27 юни Луната в Овен ще носи повече напрежение и трудности при постигане на целите за родените главно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог и в по-малка степен за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Освен това в 21:19 часа Луната променя фазата си – фаза Последна четвърт – фиг. 1. От астрологична гледна точка Слънцето в Рак и Луната в Овен съответно на 6 градуса и 33 минути в този час образуват аспект квадратура – ъгъл от 90 градуса между тях. Предизвикателните аспекти носят предизвикателства, с които трябва да се справим или приемем, ако не можем да преодолеем. При всички случаи носят напрежение, тъй като предизвикателствата се появяват неочаквано. Представителите на посочените зодиакални знаци както на този ден, така и в рамките на следващите седем дни, трябва да се предпазват от неприятности или инциденти. На този ден звездните енергии са по-хармонични за родените през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

На 28 юни Луната в Овен образува още по-предизвикателни аспекти през първата половина на деня с Венера в Рак и с Плутон в Козирог, а в късните часове съвпада с планетата на внезапното и неочакваното Уран. Тези аспекти ще затрудняват и объркват както партньорствата и любовните отношения, така и финансовите въпроси при родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Рак, Везни, Козирог и в по-малка степен за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Единственият хармоничен аспект на Луната е със Сатурн в Стрелец. Той ще подкрепя действията на отговорните, постоянните, работливите и търпеливите измежду родените през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. На този ден предизвикателните аспекти на Луната с Венера и Плутон могат да окажат нов трус на световната финансова сцена. Такива дни са и 2-4 юли, затова е препоръчително да не се правят рисковани финансови операции и сделки от родените под знаците и с Венера в Овен, Рак, Везни и Козирог, тъй като опасността от големи загуби е голяма. Трябва да се въоръжите с търпение и в партньорствата, да не давате поводи за ревност или да се държите прекалено предизвикателно, ако искате да не пострадат.

На 27 и 28 юни не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Храната ни трябва да е богата калий, месо и месни продукти, витамини А, В1 и С. Консумацията на кафе, енергийните напитки и алкохол, горещите храни и пикантните подправки трябва да бъде ограничена.

 

Хороскопът е изготвен от: Маргарита Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*