Хороскоп за 23 и 24 юни 2016

На 23 и 24 юни Луната е във въздушния знак Водолей. На 23 юни през втората половина на деня Луната образува благоприятни аспекти със Сатурн в Стрелец, а в късните вечерни часове и с Меркурий в Близнаци, който ще бъде активен и в ранните часове на 24 юни. Повишава се желанието за независимост, появяват се интересни нови идеи и алтернативи за разрешаването на някои проблеми. Ставаме по-общителни, с нестандартно мислене и поведение. Дните са благоприятни за изследователски и хуманитарни дейности, за разрешаване на политически и енергийни въпроси, за срещи с приятели и съмишленици, за обучение, за семинари и конференции.

23 юни е по-хармоничен ден за родените под знаците и предимно през първата декада, а 24 юни – за родените през втората и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.Благоприятният аспект на Луната със Сатурн на 23 юни прави деня за родените през първата декада много успешен за работата и бизнеса, за взаимоотношенията с шефове и всякакви други контролиращи и висшестоящи лица за родените през първа декада на знаците. В сутрешните часове на 24 юни благоприятният аспект на Луната с Меркурий ще подпомага родените през втората декада на знаците при работа с документи, в договорни отношения, в търговията и услугите, в изпити и обучение, при писмена работа и т.н. През втората половина от деня се активира благоприятен аспект и с Уран в Овен, който ще носи приятни изненади, ползотворни контакти и неочакван положителен развой на делата и взаимоотношенията при родените през втората и трета декада.

23 юни е дисхармоничен като цяло ден за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Луната във Водолей е в по-неблагоприятни за вас аспекти и това изисква повишена внимание както в работата ви, така и във взаимоотношенията ви с хората. Уязвима е нервната система при Луна във Водолей, поради което някои от вас може да са по-напрегнати емоционално и да влизат в конфликти с околните. При първите четири знака и енергията по-нестабилна и променлива, поради което е препоръчително натоварването да е по-ограничено. На 24 юни Луната образува неблагоприятен аспект с Марс (фиг. 1), което ще се отрази доста динамично и невралгично на моменти в ежедневните дела при родените през втората и трета декада на същите знаци. Трябва да сте внимателни за травми и наранявания при работа с остри и режещи инструменти  или  машини, по време на път, както и за други неприятности от финансово естество. Неблагоприятният аспект на Луната с Марс може да създаде предпоставка за пожари и експлозии (за атентати също), както за прояви на насилие и протестни действия в обществото. От 18:48 часа българско време на 24 юни до 05:30 часа на 25 юни Луната е „без курс“. В този интервал от време бъдете на сигурно и безопасно място, не предприемайте рисковани действия.

На 23 и 24 юни не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Пазете краката си от травми и разтягане / скъсване на сухожилие, а нервната система от емоционално напрежение. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението. Храната трябва да бъде по-богата на натриев хлорид, витамин С и В2.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*