Хороскоп за 9 и 10 юни 2016

На 9 юни Луната продължава своя транзит през огнения знак Лъв, растяща. През първата половина на деня тя образува хармоничен аспект със Сатурн в Стрелец, който благоприятства работата и изграждането на авторитет, държавните дела и взимането на дългосрочни решения. През втората половина на деня се активира хармоничен аспект на Луната със Слънцето и Венера в Близнаци. Те от своя страна ще оказват по-благотворно влияние върху интимните и делови отношения, а също и върху финансите. Денят е най-благоприятен за родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще бъдете по-задълбочени, концентрирани и отговорни. Усетът ви за хармония и красота ще ви помага да намирате баланс, да постигате успехи и намирате компромисни решения. А щедростта ви ще отвори неочаквани врати пред вас. Космичните енергии на 9 юниса по-дисхармонични за родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Бъдете нащрек за „подводни камъни“ и не се претоварвайте физически или емоционално. Делата при вас може да вървят по-трудно, а не са изключени и борби за власт, които да разклатят по някакъв начин авторитета ви.

На 10 юни в сутрешните часове Луната все още е в хармоничен аспект с Уран в Овен, което ще ни изпълва с енергия и нови идеи, но се активират  дисхармонични аспекти – с Меркурий в Телец и с ретроградния Марс в Скорпион. Оформя се мощна таоквадратура, която е неблагоприятна както за комуникациите и договорните отношения, така и за взимането на важни решения (фиг. 1). Денят може да предостави някои невралгични ситуации и затруднения пред родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Възможни са конфликти, проблем с документация и информация. Бъдете особено внимателни зад волана и с останалите участници в движението по пътищата. В световен план са възможни тежки транспортни инциденти (включително и по време на рали) или инциденти в училища / с ученици, по време на концерти или спортни състезания. По-благоприятен и ползотворен се очертава денят за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. От 10:13 до 16:46 часа Луната е „без курс“ и този интервал от часове са неефективни за важни дейности, за делови срещи и взимане на дългосрочни решения, за нови начинания и рисковани действия. Вършете предимно рутинни, добре познати ви дейности. В 16:47 часа тя преминава в земния знак Дева и на дневен ред ще дойдат по-практични дейности и желание за взаимопомощ, внасяне на малко ред и чистота в и около нас. Вечерта не прекалявайте с тежки храни.

На 9 и 10 юни не се препоръчват операции на сърцето, артериите, вените, мозъка, диафрагмата. Не натоварвайте прекалено сърцето физически и с емоционални преживявания, а гърба – с тежести. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезиев сулфат и фосфат, витамини С и Е. Крехкото месо ще се приема добре от организма. Избягвайте мазнини и храни, съдържащи нишесте и захар.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*