Хороскоп за 1 и 2 юни 2016

На 1 юни Луната продължава транзита си през огнения знак Овен, като в часовете до около обяд тя все още е под негативното въздействие от аспекта си с Плутон в Козирог. От обяд се активира и съвпадът на Луната с Уран в Овен (фиг. 1). Тези аспекти ще се отразят най-невралгично на родените под знаците и най-вече през втората е трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Не е изключено да се опитат да ви манипулират или притискат да направите или свършите нещо в определени ситуации, което да не е по вкуса ви или просто нямате време точно в този момент. Може да възникнат конфликти, а в някои случаи да има и по-тежки последствия с прояви на насилие. Пазете се от инциденти и травми. В здравословен план са възможни главоболие, нарушения в съня, хипертонични или сърдечни кризи и т.н. В мунданен план денят се очертава доста напрегнат и опасен за пожари, експлозии, военни нападения, природни катаклизми, протести, стачки, транспортни и други инциденти, както и за терористични нападения.

На 1 юни Венера е достигнала 10-я градус на знака Близнаци и съвпада с неподвижната звезда Алдебаран от съзвездието Телец, откъдето предните два дни премина и Слънцето. Въпреки, че Луната е хармонично разположена на този ден за подвижните знаци Близнаци и Стрелец, не бива да се забравя, че през тези няколко дни е активен подвижния космически кръст, образуван от Слънцето и Венера, от Юпитер в Дева, от Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби. Както всички подвижни знаци, така и родените с Венера в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби през тези дни трябва да бъдат доста предпазливи във взаимоотношенията с партньори и опоненти, както и във финансовите дела. Съвпадът на Венера с Алдебаран може да създаде сериозни кризи в отношенията с любими хора, с бизнес партньори и с други хора, с които да възникнат конфликти и в някои случаи разрешаването им да бъде по юридически път. Този аспект, в комплект с останалите напрегнати аспекти, в най-краен вариант може да доведе до насилие заради пари или над жени от ревност.

1 юни е по-малко напрегнат и доста по-успешен ден за родените под знаците и най-вече през втората и трета декада наБлизнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната в Овен ще ви зарежда с енергия и смелост да се справите с повечето дейности и ангажименти, а денят ви да бъде ползотворен. Близнаците могат да разчитат на важна подкрепа от страна на приятел или влиятелна личност. Лъвовете може да имат успешни договорни отношения със задгранични партньори, да получат добра новина от близък човек зад граница. Стрелците ще са окрилени от обичта на любимите си хора и ще постигат успехи в спорта и бизнеса. Ще бъдат силно активирани контактите при Водолеите и ще се радват на ползотворни договаряния, на разбирателство с роднини и съседи, както и да имат успех в обучение или изпити. Денят е добър за бързи действия в краткосрочен план. От 18:42 до 05:46 часа българско време на 2 юни Луната е „без курс“.

На 2 юни в 05:47 часа Луната навлиза в земния неподвижен знак Телец. В такива дни сме много по-практични, търпеливи, издръжливи, постоянни в желанията и чувствата си. Ще се нуждаем от стабилност и няма да сме склонни да прибързваме, да се изказваме където трябва и където не трябва без някой да ни е питал. Телецът е знак управляван от Венера, затова през следващите дни ще се стремим към материализация на всичко замислено, към финансовата стабилност, придобивки и не на последно място към удоволствия и чувствени наслади. Ще сме привлечени от красивите форми и ще създаваме красиви неща всеки в своята област и компетенции. Въпреки, че Луната в Телец по принцип е благоприятна позиция за финансовите въпроси и сделки, но поради силно предизвикателните аспекти на Венера с другите планети моята препоръка е да не се правят крупни капиталовложения, за да не изпаднете в тежки финансови загуби. Отдайте се по-скоро на стабилизиране, на довършване на важни дела и ангажименти, на които вече е даден ход. Денят е по-благоприятен като цяло за родените под знаците и предимно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. По-предпазливи на този ден трябва да бъдат родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Първите четири знака са по-уязвими за неприятности и инциденти, тъй като за тях аспектът на Луната към рожденото Слънце е по-силно въздействащ, поради факта, че е мажорен. Те са фиксирани знаци, трудно приспособими и по-неотстъпчиви, затова е желателно да се стремят поне към адаптивност и повече толерантност към хората.

На 1 юни не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, очите, горната челюст, ушите, носа, устната кухина и зъбите без пулпата. Да се ограничат пикантните храни и алкохола. На 2 юни не се препоръчват интервенции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Да се ограничат сладките и тестени храни, тъй като при Луна в Телец се качват изключително лесно килограми. Не разчитайте на това, че Луната е намаляваща. Болните от диабет да следят стриктно кръвната си захар, а хипертонично болните – кръвното си налягане, особено родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей от първа декада с такива заболявания.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*