Хороскоп за 30 и 31 май 2016

В сутрешните часове на 30 май Луната в Риби е в хармонични аспекти с Меркурий в Телец и с Плутон в Козирог. А във вечерните часове на деня Луната ще направи хармоничен аспект и с Марс, който вече се е върнал повторно в знака Скорпион. Те ще подпомагат при взимането на решения и в общуването, договарянията, търговията, услугите, обучението и всякакви културни и интелектуални дейности. Отличен ден за творците, за лечителите, за интелектуалците и за тайните служби. В личен план този ден е по-благоприятен за родените през втората и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. За родените под знаците и предимно през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите декади звездите могат да предоставят затруднения, конфликти и повече напрежение на този ден. Планирайте ангажиментите си и не се претоварвайте физически или емоционално. Първите четири знака са по-уязвими за неприятности или инциденти, затова трябва да са по-предпазливи. В късните часове на 30-ти и на 31 май Слънцето на 10 градуса в Близнаци ще бъде в съвпад с неподвижната звезда Алдебаран от съзвездие Телец. Тази звезда заедно с точно противоположната на нея звезда Антарес от съзвездие Скорпион образуват опасна ос, наречена „ос на инцидентите“. В световен план са възможни тежък инцидент, прояви на насилие, природно бедствие или атентат в горещите точки по-света. Затова трябва да бъдат взети превантивни мерки за сигурността на хората, най-вече от опасността за насилие и атентати. Най-уязвими места са стадионите, религиозните храмове, болници, големи търговски центрове и транспорта.

31.05.2016

Фиг. 1 – хороскоп за 31.05.2016 год.

На 31 май в часовете между 02:10 и 04:09 българско време Луната е „без курс, а в 04:10 часа навлиза в огнения кардинален знак Овен. На този и на следващия ден при транзита на Луната в експанзивния Овен подходът ни ще е по-директен, а ние ще сме по-активни и ентусиазирани. Реакциите стават по-бързи, а някои хора ще са склонни да действат прибързано и да рискуват. През втората половина на деня Луната в Овен активира благоприятни аспекти със Слънцето и Венера в Близнаци (фиг. 1). Поради това денят се очертава по-успешен за родените през първата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Добър ден за бързи и смели действия, за поемане на инициативи и работа в краткосрочен план. Въпреки това бъдете по-благоразумни във финансови сделки или капиталовложения, тъй като Слънцето и Венера са включени в голям космически кръст. Възможни са също загуба или кражба на пари и ценности. На този ден Луната в Овен е разположена дисхармонично за родените главно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Вашето ежедневие може да протече по-натоварено, да възникнат конфликти и затруднения при изпълнението на ангажиментите ви. Луната в Овен изисква повишено внимание за пожари, експлозии, сбивания, наранявания с режещи инструменти или огнестрелно оръжие. Бъдете по-сдържани и търпеливи с околните, не действайте прибързано и агресивно.

На 30 и 31 май не се препоръчват интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Храната трябва да бъде по-богата на продукти, съдържащи калиев фосфат, месо, витамини А, В1 и С. Кафето, енергийните напитки, алкохола, горещите храни, лютите и пикантни подправки трябва да бъдат изключени или поне в минимално количество. Уязвимо е кръвообращението, а главата, носа и горната челюст – от травми.

 

Хорроскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*