Хороскоп за 28 и 29 май 2016

На 28 май Луната все още е във въздушния знак Водолей, намаляваща. На този ден тя образува хармоничен аспект със собствения си планетен управител Уран, който е в знака Овен(фиг. 1). От тази звездна хармония ще бъдат най-облагодетелствани родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Можете да прокарате най-нестандартните си идеи, да разчитате на подкрепа и да се вместите успешно в различни групови дейности, с неправителствени организации и асоциации. Много добър ден за науката и техниката, за провеждане на конференции и семинари, за взимане на важни решения в сферата на енергетиката. Като се има предвид, че за повечето хора денят е почивен, можете да излезете сред природата или да се срещнете с добри приятели, с които денят ви да премине чудесно с приятни преживявания и разговори за бъдещи интересни планове.

Луната във Водолей на този ден е по-дисхармонично разположена за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Не предприемайте рисковани действия и избягвайте конфликтите, ако искате да протече по-спокойно денят ви. Ограничете контактите, особено с хора, които не са ви приятни или ви натоварват емоционално. Освен, че Луната се намира в последните градуси на Водолей, на този ден и ретроградният Марс се завръща повторно в знака Скорпион и ще активира повторно до 2 август неразрешени дела и взаимоотношения при родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Представителите на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби могат да поотдъхнат до 2 август – тогава вече директният Марс ще премине отново в знака Стрелец и ще изчисти постепенно до 27 септември недовършени дела и взаимоотношения в живота ви.

От 23:19 часа българско време до 00:06 часа на 29 май Луната е „без курс“.

29.05.2016

Фиг. 2 – хороскоп за 29.05.2016 год.

В 00:07 часа на 29 май Луната преминава във водните Риби. Настъпва едно леко отпуснато и мързеливо време, не само заради Луната в Риби, но и заради съвпадът й с Нептун на този ден. Чудесен ден за творчески и духовни занимания, за „активно нищоправене“ и тотален релакс. Ставаме по-чувствителни и емоционални, по-пасивни в такива дни. Времето също ще предразполага към почивка, тъй като очаквам да бъде по-облачно и дъждовно на много места. Денят е най-хармоничен и обещава спокойни и романтични мигове за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Препоръчително е минимална употреба, а най-добре да се изключи изобщо приема на алкохол, особено на родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Денят за вас е по-напрегнат, а за някои дори критичен, тъй като в 15:12 часа се променя лунната фаза – фаза Последна четвърт(фиг. 2) – Слънцето и Венера в Близнаци, Луната и Нептун в Риби образуват дисхармоничен аспект помежду си, а също и с Юпитер в Дева и Сатурн в Стрелец. На практика се образува космически подвижен кръст, който внася силно напрежение в личен план за посочените знаци и в световен план – както на самия 29 май, така и през следващите седем дни като цяло. Бъдете по-предпазливи за неприятности, интриги, измами, финансови загуби и разочарования от интимно естество. В здравословен план се изисква повишено внимание за инциденти във вода, за интоксикации от всякакво естество – хранителни, медикаментозни или алкохолни. Изключително опасно е да си приемат наркотици – ще се отразят особено негативно на родените под знаците и особено през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Възможни са коматозни състояния и дори смъртни случаи при предозиране с наркотици, медикаменти или алкохол. Хората, които са чувствителни и алергични към определена храна, лекарства, перилни или химически препарати, към животни и друго да бъдат особено внимателни. При хора с лабилна психика не са изключени и опити за самоубийства.

В обществено-политически и мунданен план за света както на 29 май, така и през месец юни като цяло, се очертава по-напрегнат в дипломатически и финансов аспект период. Избягвайте рисковани финансови операции, големи капиталовложения и се погрижете за парите си, защото очаквам сривове на борсите и фалити. В мунданен план са възможни още: ново терористично нападение, опит за държавен преврат, земен трус с опасност от цунами, инцидент с плавателен съд, екологична катастрофа (например, инцидент на нефтена платформа) със замърсяване на води, а също тежки наводнения в някои райони по света и други инциденти. Може да се засили още напрежението с мигрантите по границите, както и в страните, където се водят военни действия. По-уязвими са Англия, Аржентина, Венецуела, Дания, САЩ, района на Индонезия, Испания, Канада, Конго, Непал, Нова Зеландия, Филипините, Израел, Португалия, Сирия, Холандия, Чили, Швейцария, Швеция, Япония и т.н.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*