Хороскоп за 25, 26 и 27 май 2016

В първия работен ден от новата седмица, 25 май, Луната все още е в знака Козирог, намаляваща. На този ден тя образува т.нар. в астрологията „голям земен тригон“ с Меркурий в Телец и с Юпитер в Дева, а успоредно с това прави благоприятен аспект и с Нептун в Риби (фиг. 1). Тези планетни аспекти бележат деня с повече положителна енергия и обещават един по-успешен и хармоничен ден за родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Някои от представителите на земния знак Козирог от втора декада също могат да влязат в графата на печелившите, стига да не изпадат в крайности и да сдържат емоциите си. В следобедните и вечерни часове Луната е в съвпад с Плутон, което може да повиши желанието ви да се налагате и доминирате над околните, което от своя страна да създаде напрежение в отношенията ви с хората. Но като цяло денят предлага много възможности и за вас.

25 май е добър ден за търговски сделки, за уреждане и подписване на документи (Меркурий вече е в директен ход), за обучение, за важни преговори и взимане на решения, за разрешаване на юридически въпроси и т.н. Звездите са разположени дисхармонично за родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Рак, Везни и за Козирог (заради съвпада на Луната с Плутон), а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Желанията и чувствата се засилват и задълбочават. В някои ситуации може и да стигнат до експлозия нечии емоции, което да предизвика и насилие. Възможни са и инциденти, аварии, природни катаклизми и атентати в световен аспект. По-уязвими държави са Албания, Англия, Аржентина, Норвегия, Румъния, Сирия, Турция, Франция, Япония и т.н.

На 26 май в часовете от 04:11 до 17:27 българско време Луната в Козирог е „без курс“ – в този интервал тя не образува мажорни аспекти с останалите планети и се готви за смяна на знака. Този ден е неефективен за важни дела и срещи. Неблагоприятен ден за нови начинания, за подписване на договори, за взимане на важни решения и рисковани действия. Благоприятен е предимно за довършителни и рутинни дейности. Денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и за Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Енергията на земния знак Козирог, през който преминава Луната, е съвместима и по-хармонична с енергията на родените под знаците и предимно през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще се чувствате по-спокойни и уравновесени, но общите препоръки за Луната „без курс“ е валидна за всички, което не е за подценяване, тъй като е намалена концентрацията ни.

В 17:28 часа на 26 май Луната преминава във въздушния знакВодолей, където ще бъде и на 27-ми. Луната във Водолей повишава желанието за независимост и свобода, за намиране на оригинални решения и за нестандартни действия. Във вечерните часове на 26 май Луната във Водолей образува прекрасни аспекти със Слънцето и Венера в Близнаци, а също и с Марс в Стрелец, което ще внесе романтика, ще се радват на придобивки  и чудесни емоции вечерта родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Вечерните часове могат да бъдат по-неблагоприятни за родените през първа декада наТелец, Лъв и Скорпион. Луната във Водолей прави уязвима нервната система и кръвообращението. Може да чувствате напрежение, да възникнат спорове с околните ви, а при болните и възрастни хора да се прояви в здравословен аспект.

27.05.2016

Фиг. 2 – хороскоп за 27.05.2016 год.

На 27 май Луната във Водолей е в благоприятен аспект със Сатурн, но през втората половина на деня вече активира неблагоприятен аспект с Меркурий в Телец (фиг. 2). Използвайте първата половина на деня за важни срещи и дела, тъй като през втората половина ще бъдат затруднени комуникациите и взимането на решения. Този ден е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, за втора декада на Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби, родени през първа и втора декада на тези знаци. Може да бъдете по-субективни в преценките си, да реагирате по-емоционално и остро в някои ситуации. Не взимайте прибързано решения и под напора на емоции, ако искате да не сгрешите. В следобедните и вечерни часове шофирайте по-внимателно и избягвайте конфликти. Всички млади хора и особено абитуриентите да бъдат най-внимателни за инциденти. На този ден звездните енергии са по-благоприятни за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие ще постигате успехи с лекота и ще получавате подкрепа от хората. Ще се чувствате стабилни емоционално и физически, ще се радвате на хармония в отношенията си с хората.

На 25 май  не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Добър ден за изчистване на зъбен камък, за дълбинно почистване на кожата, за епилация и масажи премахване на блокажи по тялото, за лечение и профилактика на костно-ставни заболявания. На 26 и 27 май не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури,  подобряващи кръвообращението.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*