Хороскоп за 16 и 17 май 2016

Новата работна седмица стартираме на 16 май с повече звездна хармония, поне през първата половина от деня. В сутрешните часове Луната в Дева прави благоприятни аспекти с Венера и Слънцето в Телец (фиг. 1). Използвайте тези чудесни влияния и свършете по-важните за деня задачи до обяд. Денят е подходящ за разрешаване на финансови дела, за дипломатически и бизнес срещи, както и за интимни. Звездите на 16 май са най-благоразположени към родените под знаците и предимно презтретата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще получавате финансова подкрепа и придобивки, положителни оценки и добро заплащане за труда си.

Топлината и обичта на близките ви ще радва сърцата ви. По-труден може да бъде денят за родените през трета декада на Близнаци, Стрелец, Риби и за някои от представителите на трета декада Деви, които имат по-дисхармонични аспекти в личния си хороскоп към рожденото Слънце. Ако, обаче, Слънцето ви в Дева е с хармонични по рождение аспекти от другите планети, тогава звездите няма да ви подложат на затруднения или неразбирателство с околните и денят ще бъде и за вас ползотворен, особено първата половина на деня. Представителите на останалите четири знака и предимно измежду родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей също няма да се чувстват особено комфортно емоционално и ще се наложи да бъдете по-гъвкави и приспособими в различни ситуации. От 12:20 до 20:33 часа българско време Луната е „без курс“ и се подготвя да промени знака. През втората половина на деня трябва да вършим предимно рутинна работа. Не е благоприятно да се предприемат рисковани действия и нови начинания, да се подписват дългосрочни договори.

17-05-2016

В 20:34 часа на 16 май Луната преминава във въздушния кардинален знак Везни (до 09:29 часа на 19 май) – знак на справедливостта и закона, на партньорството, хармонията, любовта и красотата. Във вечерните часове на 16-ти и в сутрешните часове на 17 май Луната е в благоприятен аспект с Марс в Стрелец (фиг. 2). Това положително влияние ще се отрази най-силно на родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Ще бъдете заредени с енергия и сили да изпълните заплануваните задачи за деня. Ще сте по-активни и не така колебливи като типичните представители на знака Везни, предвид позицията на Луната. Енергията на Луната във Везни повишава желанието ни за красота и хармония в обкръжението ни. Денят е благоприятен за обществени дейности и културни мероприятия, за творчески занимания, за разкрасяващи процедури и покупка на красиви вещи. Но може да предложи някакво напрежение в ежедневието и във взаимоотношенията на родените през първа декада, а във вечерните часове на родените презвтора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. В късните часове на 17 май и през нощта срещу 18-ти Луната образува дисхармоничен аспект с Плутон. Чувствата и желанията стават по-интензивни. Възможна е появата на главоболие или подсъзнателни страхове, да има нарушения в съня. Внимавайте за кавги и неприятности, бъдете през нощта на сигурно място.

На 16 май не се препоръчват операции на дванадесетопръстника, тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, жлъчните пътища, поставяне на спинална упойка, а на 17 май – на бъбреците и бъбречните легенчета, околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур, поясните прешлени, липосукция на бедрата и всякакви естетически корекции. Храната ни на 16 май е препоръчително да бъде по-лека, за да не затруднява храносмилането. На 17 май е желателно е да се консумира храна, съдържаща калиев и натриев фосфат, витамини А и Е, но да се ограничи консумацията на пържени, тестени и сладки храни.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*