Хороскоп за 14 и 15 май 2016

В 08:53 часа българско време на 14 май Луната навлиза в земния подвижен знак Дева и ще транзитира през него до 20:33 часа на 16 май. През следващите 3 дни ще трябва да свършим доста работа – дали изостанала или сега й е дошло времето да я свършим, но Дева изисква от нас да сложим ред около нас. Всичко трябва да е дефинирано и детайлно обмислено. В такива дни сме по-аналитични, рационални, наблюдателни и перфекционисти в това, което вършим. В същото време някои хора може да са по-неспокойни и взискателни, твърде критични. Дните са благоприятни за уреждане на документи, писане и други интелектуални дейности, за обучение, за анализи, ремонт, почистване и пране, за засаждане и пресаждане, за излети сред природата. За дамите следващите три дни са благоприятни също за релаксиращи масажи, подхранващи и хидратиращи маски, подстригване и маникюр.

На 14 май Луната е в неблагоприятен аспект квадратура с Марсв Стрелец (ъгъл от 90 градуса между планети). Този аспект от една страна може да направи още по-напрегнати подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, но от друга страна точно напрегнатите аспекти между планетите активират хората и подтикват към действие. Девата е знак силно търпелив и работлив, вътрешно несигурен и винаги се нуждае от подкрепа. Но има дни, в които няма равна на себе си по устойчивост и организация. Посочените знаци и предимно родените през първа декада, както и в по-малка степен родените през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей могат да чувстват сериозно напрежение на този ден в работата и във взаимоотношенията си с хората. Препоръчително е да внимавате емоциите ви да не излизат от контрол и да избягвате конфликти и неприятности от различно естество, за които малко или много може да имате вина и вие. Конфликтите и неприятностите са разрешими, но най-повишено трябва да бъде вниманието за инциденти при този аспект на Луната с планетата на инцидентите Марс. Възможни са пожари, експлозии, наранявания с огнестрелно или хладно оръжие, транспортни инциденти, трудови злополуки при работещи с режещи машини и взривоопасни материали. В мунданен план планетите създават предпоставка за по-агресивни прояви и протестни действия, военни атаки, атентати, екологични замърсявания и т.н. Много по спокоен и ползотворен ще бъде денят за родените под знаците и предимно през първата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

На 15 май съвпадът на Луната с Юпитер образува както хармонични, така и дисхармонични аспекти с планетите. Напрегнатата таоквадратура (квадратура към една и опозиция с друга планета) със Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби (фиг.1) може да внесе повече напрежение в ежедневието на родените вече през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Може да се чувствате много по-емоционални и критични от друг път, да имате завишени очаквания към хората, а това да доведе до разочарования. Приемете, че хората не са съвършени и не могат всеки път да удовлетворят желанията ни. Планетите създават предпоставки за лъжи и измами, за кражби, интриги и задкулисни действия. В здравословен аспект са уязвими червата и вниманието за интоксикации от всякакво естество трябва да бъде повишено. Неделният ден е най-хармоничен за родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Благоприятният аспект на съвпада Луна / Юпитер в Дева със Слънцето, Меркурий и Венера в Телец, както и с Плутон в Козирог ще внесат много топлота в интимните, в приятелските и роднински взаимоотношения. Очакват ви незабравими положителни преживявания, празници и семейни тържества.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*