Хороскоп за 6 и 7 май 2016

На 6 май 2016 година звездите са ни подготвили приятна изненада и планетни съчетания. Луната транзитира през знака Телец, което е едно много хармонично разположение по знак от астрологична гледна точка. Освен това е в съвпад с „малката благодетелка“ Венера, която също е в най-добрия за нея знак Телец. В астрологията всяка планета има знаци, в които влиянието им е хармонично, а в други – дисхармонично. Венера управлява знака Телец и в този знак тя е много благоприятна за финансовата сфера, за любовните преживявания и връзки – интимни или бизнес такива. Луната в Телец от своя страна ни зарежда с търпение и постоянство. Вече не сме склонни към нападки и агресия, към прибързани и рисковани действия, а ще бъдем по-предпазливи и ще обмисляме добре преди да вземем решение. Следващите два дни са добри за творчески занимания, за материализиране и довършване на замислените идеи, за разрешаване на финансови въпроси и стабилизиране.

След 6 май можете да поставите и началото на нещо ново, било то връзка или дейност, защото на този ден е Новолуние в знака Телец в 22:29 часа българско време (фиг. 1). Денят е по-обещаващ за придобивки, получаване на награди и висока оценка на работата за родените през първата и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби, както и за някои от Телците, родени през първа декада с хармонични аспекти към рожденото си Слънце в личния хороскоп. Съвпадът на Луната с Венера в Телец е подкрепен от допълнителен благоприятен аспект от планетата на идеалите, музиката, поезията, танците и космичната / неземна любов Нептун. Много романтичен ден за влюбените представители на изброените знаци и особено за родените с Венера в Телец. Прекрасен ден за творците – поети, музиканти, танцьори, певци, актьори и други професии от сходни сфери. Очаквайте успехи и награди при участия в конкурси, състезания и всякакви други формати. Денят е по-неблагоприятен за родените през под знаците и предимно през първа и втора декада на знаците Лъв, Скорпион и Водолей, както и за родените под знака Телец отвтора декада с дисхармонични аспекти към рожденото Слънце в личния хороскоп. В по-малка степен денят е неблагоприятен и за родените през първа и втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. В дните около Новолуние винаги сме с намалена енергия и нестабилна емоционалност, затова не се натоварвайте емоционално и не прекалявайте с количеството храна и алкохол.

 Новолунието на 6 май е на 17 градуса в Телец – образува голям земен тригон с Юпитер в Дева и с Плутон в Козирог и носи положителен заряд за този месец и в мунданен план. Най-обещаващ е месецът за медицината, науката, банковата и законодателната системи, спорта, рекламата, киното, образованието, църквата и т.н. Възможно е да има нови научни открития; да бъдат намерени информация с голямо значение за света, големи количества златни и други исторически ценности в недрата на земята. В личен план месецът е многообещаващ за земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и за водните Рак и Риби. Както вече споменах, при Телците с дисхармонични аспекти на Слънцето си в рождения хороскоп влиянието може да не бъде особено положително. Може да усетите прилив на творческо вдъхновение, повишаване на интуицията, вярата, съзнанието, възстановителните способности и духовно обогатяване. Онези от вас, които са мениджъри и собственици на фирми могат да очакват един много ползотворен месец, въпреки ретроградните планети Меркурий и Марс, задържащи развитието, успехите и растежа. Възползвайте се от всяка предоставена ви възможност и се оглеждайте за неочаквано появили се от миналото хора с добри предложения, които по някакви причини не са се реализирали. Много от вас могат да получат дългоочаквани неизплатени заплати / хонорари или да ви върнат заем, който вече сте отписали.

От 05:10 до 19:34 часа на 7 май Луната в Телец е „без курс“ – чудесен ден излети в планината, земеделска работа, за почивка и възстановяване след големия български празник Гергьовден. Не правете дългосрочни планове и не взимайте важни решения на този ден, защото няма да се осъществят или ще претърпят промени на по-късен етап. Денят е по-спокоен и благоприятен за родените вече през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. По-дисхармоничен може да бъде за някои от представителите на знаците и най-вече от трета декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Предпазвайте се от неприятности и инциденти. При Луна „без курс“ сме по-разсеяни и се повишава опасността от грешки. Не предприемайте рисковани действия.

Честит Гергьовден! Честит имен ден на всички именници! Честит Ден на храбростта и Българската армия! 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*