Тимбилдинг: 3000 китайци на ваканция в Испания

Миналата година пък 6400 души от фирмата са били във Франция

Китайска компания подари на близо 3000 свои служители една седмица ваканция в Испания, включваща гигантска паеля, спектакъл на арена за корида и четири влака, предаде Франс прес.

За пътуването до Мадрид, Толедо и Барселона главният изпълнителен директор на компанията Tiens – Ли Цзинюан е платил 7 милиона евро за 1650 хотелски стаи, както и транспорт със 70 автобуса и четири високоскоростни влака, наети специално за този повод.

В Мадрид китайците ще участват утре в гигантска дегустация на паеля и сангрия, и ще присъстват на фламенко спектакъл. Преди това те ще разгърнат огромна лента, дълга 100 метра и широка 60 метра, с надпис „мир“ и „прогрес“.

Организаторите на пътуването освен това са ангажирали арените за корида в една от мадридските общини за спектакъл, при който обаче биковете няма да бъдат убивани.

Служителите на китайския конгломерат, специализиран в биотехнологиите, ще отпътуват от Испания на 10 май след два дни в Барселона. През 2015 година Tiens финансира пътуване из Франция за 6400 свои служители, пише БТА.

Испания е третата туристическа дестинация в света. През 2015 година е била посетена от 68 милиона туристи. Мадрид се стреми да привлича още повече китайци, които избират най-вече Франция, Швейцария и Италия, когато пътуват из Европа. През 2016 година ще бъдат открити нови преки въздушни линии между Мадрид, Шанхай и Хонконг.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*