Хороскоп за 2 и 3 май 2016г

На 2 и 3 май Луната е във водния знак Риби. През тези дни се повишава чувствителността и интуицията. Ставаме по-сензитивни, романтични и състрадателни. Нуждаем се от емоционален комфорт и подкрепа. Луната на 2 май е в съвпад със своя планетен управител Нептун и заедно те образуват подвижен таоквадрат с Юпитер в Дева и с Марс / Сатурн в Стрелец (фиг. 1). Тези аспекти носят предизвикателства, с които трябва да се справим и повишават напрежението в световен план. По-напрегнат може да бъде денят за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първите две декади. Възможни са разочарования и семейни раздори, неприятности с контролни органи, кражби и измами, алергични прояви или интоксикации. Шофирайте по-внимателно по пътищата на страната. В световен план планетите създават опасност за атентати в горещите точки по света, за инциденти с плавателни съдове, наводнения, проблеми с имигранти и т.н. Хармоничните аспекти на Луната с Венера, Слънцето и Меркурий в Телец балансират донякъде напрежението от аспектите й с другите планети и носят повече спокойствие, радостни мигове, романтика и хармония в отношенията при родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

На 3 май от 08:08 до 20:04 часа българско време Луната в Риби е „без курс“. В 20:05 часа Луната преминава в огнения знак Овен и ще ни активира през следващите два дни. Но първият работен ден след празниците се очертава абсолютно неефективен. Първо, че Луната в Риби ни прави по-отпуснати и второ, че когато е „без курс“ и звездите не подкрепят извършването на важни дейности или взимането на решения. Можем да вършим рутинни дейности и довършим незавършени задачи. Бъдете по-концентрирани, за да избегнете грешки. Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Не поемайте ангажименти, които няма да можете да изпълните. Разчитайте основно на интуицията си, тъй като логиката ще убягва на много хора. При Луна в Риби някои хора се чувстват объркани, потънали в заблуди и фантазии, отдалечени от реалността. Слушайте приятна музика, която ще ви въздейства успокояващо. Този ден е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие ще сте изпълнени с вдъхновение и силата ви ще бъде във вашата променливост и адаптивност, във вашето силно желание да помогнете на някого в нужда, както и в сътворяването на красиви неща.

На 3 май не се препоръчват операции за отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката, на лимфната система, поставянето на ваксини и силни упойващи вещества. Храната на 2 и 3 май трябва да е по-богата на въглехидрати и желязо, да се ограничи консумацията на твърде мазни храни, на месото, колбасите и количеството алкохол.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*