Хороскоп за 27 и 28 април 2016

На 27 и 28 април Луната вече преминава през земния знак Козирог. В такива дни сме по-сериозни и отговорни. По-трудолюбиви  и предпазливи сме в действията си, амбицирани да получим уважението на хората и особено от висшестоящите за добре свършената работа. В емоционален план сме по-дистанцирани и не толкова чувствителни. Ще сме склонни да се придържаме към традиционните методи и средства, да спазваме законите и нормите на поведение в обществото. И как няма, като при Луна в Козирог трябва да се спазват йерархията, правилата и законите, ако искаме да избегнем проблемите. Козирог е знак, управляващ мините и миньорите, чиито проблеми във връзка с изплащането на неизплатени заплати трябва да бъдат разрешени през следващите два дни. В противен случай недоволството на хората може премине границите на добрия тон.

На 27 април Луната образува голям земен тригон със Слънцето в Телец и с Юпитер в Дева (фиг. 1). Този ден е изключително благоприятен за родените през първата декада на знаците Телец, Рак, Дева и Скорпион, но съм сигурна, че и за много Козирози от първа декада ще берат плодовете на своя труд и ще се радват на победи, успешни изяви и късмет. Много добър ден за рекламната и издателска дейност, за държавните институции и приемането на закони / правилници, за съдебната система и бизнеса с чуждестранни партньори. Звездите на този ден може да предостави повече ограничения в действията и затруднения при изпълняването за задълженията за родените през първа декада на Овен, Рак и Везни, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Луната в Козирог е в дисхармонични аспекти към Слънцето на родените през първа декада на посочените знаци, а това изисква повече търпение и разбиране, повече чувство за отговорност, но и по-малко физическо и психическо натоварване. При много трудности, напрежение и претоварване е възможна появата на главоболие, депресивни състояния поради неудовлетвореност и усещане за безсилие.

28.04.2016

Фиг. 2 – хороскоп за 28.04.2016 год.

На 28 април Луната в Козирог до около обяд е все още под положителното влияние на Юпитер, но вече съвпада с Плутон – планетата на трансформацията и необратимите процеси. В следобедните часове активира предизвикателен аспект и към Уран в Овен (фиг. 2). Тези аспекти между Луната и планетите е неблагоприятен в мунданен план и прави втората половина на деня и през нощта срещу 29-ти по-невралгичен и опасен по отношение на обществени протести и негодувание, за инциденти, атентати и природни катаклизми. Повишава се опасността за инциденти в планината, в мина, на строежи, с транспортни средства, за тежки криминални престъпления. Съвпадът Луна / Плутон създава предпоставка за пропадане на земни пластове, за падане в ями, за прояви на агресия от страна на хора с маниакално поведение или наркотично зависими и т.н. Изброявам тези възможни опасности единствено с цел да насоча вниманието ви за предпазване. По-лабилните емоционално хора е добре да избягват контакти с хора, които имат много проблеми, за да не ги натоварват. На този ден по-уязвими са родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. По-уязвимите държави на този ден за различни инциденти, обществени вълнения и протести, атентати или прояви на силна агресия са: Австралия, Великобритания, Аржентина, Афганистан, България, Гърция, Румъния, Германия, Полша, САЩ, Украйна, Турция, Холандия, Швеция и т.н. Луната образува и благоприятен аспект в ранния следобед с Меркурий в Телец, който ще хармонизира общуването, ще благоприятства договарянията, взимането на решения, подписването на договори, пътуванията, ученето и работата с документи. Денят е по-ползотворен за представителите на родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Рак, Дева и Скорпион. Меркурий в Телец ще подсилва концентрацията ви, ще сте по-разумни, търпеливи и постоянни, лоялни към хората и много по-продуктивни.

На 27 и 28 април не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Дните са благоприятни за изчистване на зъбен камък, дълбинно почистване на кожата, епилация, премахване на мазоли, отпускащи масажи и масажи за премахване на по-продължителни блокажи по тялото. Храната ни трябва да бъде богата на калций, на витамини А и Е. Пийте достатъчно вода и хапвайте ядки.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*