Хороскоп за 25 и 26 април 2016

На 25 и 26 април Луната все още е в огнения знак Стрелец. На 25 април аспектите на планетите са също така силно предизвикателни както на 24 април. И този ден е белязан от звездите за повишена опасност от различни инциденти, затова и повишеното ни внимание няма да бъде излишно. В първия работен ден от новата седмица Луната съвпада както с Марс, така и със Сатурн в Стрелец и трите планети заедно образуват таоквадратура с Юпитер в Дева и с Нептун в Риби (фиг. 1). Особено внимателни на работното си място, във взаимоотношенията си с хората трябва да бъдат родените под знаците и най-вече през втората декада наБлизнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Избягвайте интриги и клюки на работното си място, спазвайте законите и морално-етичните принципи. Денят е по-хармоничен енергийно и ще носи интересни нови възможности, успехи и ползотворни контакти за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей, стига нямате други рождени планети в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, тъй като това би могло да наруши баланса за деня. Когато Луната преминава през огнен знак сме по-нетърпеливи и импулсивни, авантюристично настроени и съответно непредпазливи.

Огнената Луна в Стрелец с дисхармоничните си аспекти в мунданен план носи опасности за експлозии, пожари, аварии, тежки транспортни инциденти и други. В обществено-политически план следващите два дни също ще бъдат доста невралгични – ще се вихрят скандали и ще излизат наяве „мръсни игри“ и злоупотреби от страна на хора във властта, обществено недоволство и критика. Други уязвими държави за обществено-политическо напрежение, инциденти, атентати или природни катаклизми през следващите два дни са Гърция, Дания, Норвегия, САЩ,  Индонезия, Нова Зеландия, Ирак, Саудитска Арабия, Куба, Мексико, Перу,  Чили, Франция, Холандия, Швеция, Япония и т.н. В здравословен аспект са възможни болки в ставите, нарушения в обмяната на веществата или в артериалното налягане. На 25 и 26 април не се препоръчват операции на черния дроб,  жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави, кръвопреливания и кръвопускания. Искам да припомня, че Марс, планета имаща връзка с хирургията и операциите, е ретроградна до 30 юни и в този период не е благоприятно да се извършват операции, с изключение на тези, които не търпят отлагане и са животоспасяващи.

На 26 април едва през втората половина на деня започват да се разпадат дисхармоничните аспекти на планетите и постепенно се възвръща космичния баланс. Денят може да бъде по-натоварен за родените вече през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

В следобедните часове Луната образува благоприятни аспекти с Уран и Венера в Овен, които ще благоприятстват интимните и бизнес партньорства, финансовите въпроси, научно-техническата работа, иновациите и работата в групи и организации. Луната в Стрелец е „напоена“ с енергията на Юпитер и се повишава стремежът към съвършенство, към философски разсъждения, глобален поглед върху нещата и силна вяра. Бъдете по-щедри и оптимисти, но не безотговорни и лековерни. Не изпускайте детайлите. Представителите на третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей ще се наслаждават на придобивки и приятни интимни мигове с любимите си. Чудесен ден за групови занимания, работа по проекти и научни изследвания, организиране на срещи и семинари, срещи с приятели и интересни събеседници. Добър ден за творците, финансистите, работещите в медиите. От 18:51 часа българско време на 26-ти до 02:54 часа на 27 април Луната е „без курс“. Не предприемайте рисковани действия в този интервал от часове.

 

Честит имен ден на всички с имена на цветя! Бъдете здрави, обичани, щастливи!

Хороскопът е изготвен от : Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*