Хороскоп за 21 и 22 април 2016

В ранните сутрешни часове на 21 април Луната във Везни е в опозиция с Уран в Овен и от 09:13 часа българско време до 03:17 часа на 22 април е „без курс“ (фиг. 1). Труден ден в световен план – повишава се опасността от обърквания, разминавания в определени ситуации между хора, инциденти поради намалена концентрация и разсеяност, включително технически аварии, природни катаклизми и терористични нападения в горещите точки по света. Когато Луната е „без курс“ тя се подготвя за смяна на знака и в такива дни влиянието й е непредсказуемо, тъй като тя не образува главни аспекти с останалите планети и „стъпва“ хаотично. В личен план този ден се очертава по-неблагоприятен за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на трета декада Телец, Дева, Скорпион и Риби. Денят не е благоприятен за нови начинания и рисковани действия, за подписване на дългосрочни договори и други важни дела. Вършете основно рутинна и довършителна работа. Въпреки всичко описано Луната във Везни енергийно е в синхрон с енергията на родените под знаците и главно през третата декадана Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие няма да усещате до такава степен звездната дисхармония на този ден, но може да има и изключения, тъй като тези хороскопи са доста общи и касаят милиони хора.

На 22 април в 08:24 часа е Пълнолуние на 3 градуса в знакаСкорпион (фиг. 2). Време е да се приключат някои дела и взаимоотношения, свързани със знака Скорпион и неговите планетни управители Плутон и Марс. В дните през следващите две седмици е много важно да бъдат изплатени отчасти или изцяло задължения към банки, към здравни и социално осигурителни фондове, към „Топлофикация“, глоби, наказателни постановления и други подобни. Време е да се почистят основно домовете и офисите, да се изчисти боклука в буквален и в преносен смисъл. Пълнолунието в Скорпион ще създаде някои проблеми и неприятни преживявания, свързани с описаните възможности, като се има предвид и факта, че Марс вече е в ретроградно движение. Той ще стане причина за внезапно изскачане на разни стари финансови задължения към хора или институции, затова не отлагайте и започнете постепенно да „разчиствате“ неплатени такси, глоби, данъци, осигуровки и т.н. В обществото на дневен ред ще бъдат разисквани наболели въпроси, свързани с работата в родилни и хирургични отделения, за намиране на решения и алтернативи в лечението на онкологично болни хора, за подобряване работата на прокуратурата и полицията в борбата с престъпността и проституцията. В хороскопа на България Пълнолунието акцентира оста на управлението (10 дом) и корените / земята, селското стопанство, недвижимите имоти (4 дом). В тези сфери може държавата да срещне по-сериозни проблеми и трудности, които да преодолява. Миньорите да бъдат по-внимателни в работата си, за да не възникват инциденти в мините. Това важи и за работещите в атомни електроцентрали. Не е изключено да има и смяна на министри или на по-висшестоящи служители в прокуратурата, полицията или банковия сектор, повишаване на лихвите по някои кредити или на цените за тока и парното. Накъде повече, не знам!

Марс и Плутон, управлявайки знака Скорпион, са „господари“ на 8 дом във всяка лична звездна карта (хороскоп) и се свързват с т.нар. „чужди“ пари – парите на другите хора и на всички видове финансови институции. Бъдете и по-наблюдателни, защото може да получите известие и да видите с изумление (при положение, че сте изряден клиент) как „не сте си платили сметката“, особено за тока или топлата вода и се започват едни разследвания, изяснявания и разправии. Веднага с обръщането на Марс в ретроградно движение аз го преживях вчера този момент с „Топлофикация“ – няма „шменти капели“.  🙂 Друга „изненада“ може да бъде спукването на тръби и течове – я от съседи, я от вашата пералня или тоалетна. Следващите 2 – 3 дни са подходящи за изчистване на токсините в организма чрез провеждането на лунната диета. По време на Пълнолуние е неблагоприятно извършването на оперативни интервенции, тъй като съществува опасност от инфекции, усложнения и кръвоизливи. А в знака Скорпион опасността е още по-голяма, тъй като може да бъде застрашен като цяло живота – Плутон е планета на началото и края, на живота и смъртта, на трансформацията.

Както на самия 22 април, така и в някои от дните през следващите две седмици, Пълнолунието може да стане причина за някакво напрежение в живота на родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, но най-силно ще бъде усетено от родените между 22 и 24 април Телци, между 22 и 24 януари Водолеи, между 22 и 24 юли Лъвове, както и между 23 и 25 октомври Скорпиони, чието рождено Слънце се намира между 1 и 4 градуса на тези знаци. Това важи в пълна сила за всеки човек, който в рождения си хороскоп има планета, намираща се между 1 и 4 градуса в изброените знаци. В коя област от живота ще се прояви това напрежение зависи от личния хороскоп на всеки отделен човек. Но бъдете готови за предизвикателства и съответно за адекватни действия, свързани с преодоляването им. По-облагодетелствани от Пълнолунието както на самия 22 април, така и в дните през следващите две седмици, ще бъдат родените през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Слънцето и Луната от хороскопа на Пълнолунието образуват благоприятни аспекти към вашето Слънце, а това е белег за хармония, възможности за успехи, за благоприятни развръзки в някакви ситуации и взаимоотношения с хора или институции.

 

Хороскопът е изготвен: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*