Хороскоп за 19 и 20 април 2016

До 14:24 часа българско време на 19 април Луната в Дева е „без курс“. Този интервал от време е неефективен по отношение на важни дела и нови дейности или взаимоотношения. Не предприемайте рисковани действия. Вършете основно рутинни задачи, а по-важните отложете за след 14:25 часа, когато Луната преминава в знака Везни и „влиза в час“😀. Часовете до 14:24 часа и Луната в Дева са по-трудни за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Въпреки Луната „без курс“ сама по себе си Луната в Дева е по-хармонична енергийно за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Риби. Препоръките са валидни за всички по отношение на Луна „без курс“, но на енергийно ниво делата и взаимоотношенията при вас ще вървят по-спокойно. В световен план се повишава опасността от инциденти и природни катаклизми, като през последните няколко дни (до около Пълнолунието на 22 април) са по-активни земните недра и у нас. Прогнозата ми за активиране на земните трусове в източните райони на България (Сатурн преминава през източната полусфера от хороскопа на България) през месец април, но без сериозни последствия или разрушения, отдавна обикаля интернет пространството в различни интервюта на онлайн издания. Прогнозирането на земетресенията е трудно, за някои дори невъзможно, но дори и да има разминаване в някой ден, то опасният период може да се сведе до седмица.

С преминаването на Луната във Везни в 14:25 часа на 19 април енергийното влияние се променя. След този час звездите са най-благоразположени към родените през първата декада на знацитеБлизнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, когато ще усетите изчезването на спънките и затрудненията като с магическа пръчица. А в 18:30 часа и Слънцето сменя знака си – преминава в Телец. Везни е знак на баланса, справедливостта, партньорството, любовта, парите и ценностите, затова втората половина от деня е благоприятна за хармонизиране на отношения, за разрешаване на финансови въпроси, за интимни и делови срещи, за обществени и културни мероприятия, за общуване и споделяне между хората, за покупка на красиви и ценни вещи. Някои затруднения и противоречия в отношенията могат да възникнат през втората половина на деня при родените главно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и заТелец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. За да се чувствате комфортно и да сте спокойни ви е нужна хармония в обкръжението и ако я няма, ще чувствате емоционален, а в някои случаи и физически дискомфорт във вид на главоболие и нарушения в съня.

На 20 април Луната във Везни образува хармонични аспекти с Марс и Сатурн в Стрелец, като основно ще подкрепя смелите и решителни действия на родените през втората декада на знацитеБлизнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Освен, че ще бъдете смели и активни, вие ще бъдете много по-задълбочени и отговорни, като добрата работа и почтеното ви отношение към хората няма да останат незабелязани и невъзнаградени. Звездите на този ден са подредени по-предизвикателно за родените през втората декадана знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и заТелец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. В късните часове на деня и през нощта срещу 21 април Луната поетапно ще направи няколко предизвикателни аспекта – квадратура с Плутон в Козирог и опозиция с Венера и Уран в Овен (фиг. 1). В нощните часове на 20 срещу 21 април бъдете на безопасно и сигурно място, за да избегнете инциденти и неприятности. Венера от своя страна е в съвпад с Уран в Овен и може да предизвика както финансови проблеми и загуба на пари / ценности, така и неочаквано прекъсване на връзки и отношения с партньори в дните до 29 април включително. Тази опасност стои единствено пред родените през втора и трета декада на знаците или с рождена Венера в Овен, Рак, Везни и Козирог.

По време на ретроградното движение на Марс между 18 април и 30 юни не е благоприятно извършването на операции (тези, които търпят отлагане), на медицински и други манипулации (татуировки или пробиване на уши или друга част от тялото за поставяне на обеци), при които се използват режещи или убождащи инструменти. Възможни са инфекции и усложнения, придружени с високи температури или кръвоизливи. А ако предстоят интервенции или изследвания, които не търпят отлагане, то те трябва да бъдат извършени прецизно – по всички правила на добрата медицинска практика.  На 19 април не се препоръчват операции най-вече на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника, жлъчката, поставянето на спинална упойка. А на 20 април – на бъбреците, околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата и всякакви естетически оперативни корекции.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*