Хороскоп за 11 и 12 април 2016

На 11 април Луната продължава транзита си през въздушния знак Близнаци, като в сутрешните часове все още са активни дисхармоничните аспекти на Луната към Юпитер в Дева и Сатурн в Стрелец (фиг. 1). Тези аспекти ще създават повече напрежение и затруднения в работата през първата половина на деня предимно за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Проблеми може да възникнат с държавни институции и контролни органи, както и с преки началници. Изисква се повече постоянство, усилена работа и чувство за отговорност, за да бъдат избегнати тези предпоставки, които създават звездите. В следобедните часове Луната вече активира благоприятен аспект със Слънцето и Уран в Овен, което ще носи неочаквани възможности за развитие и изяви, идеи за решаването на някои въпроси. Важно условие за успех е добрата комуникация и изслушването помежду ни. По-ползотворен се очертава деня за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

От 21:57 часа българско време на 11-ти до 11:06 часа на 12 април Луната е „без курс“. Първата половина от деня на 12 април е неефективна за нови и важни дейности, за решаване на важни въпроси и взимане на дългосрочни решения, както и за подписване на договори. Бъдете предпазливи за грешки. Луната до 11:06 часа е неблагоприятно поставена в Близнаци за родените през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Не предприемайте рисковани действия и вършете рутинна работа. Въпреки Луната „без курс“ през първата половина на деня местонахождението й в Близнаци е по-благоприятно в емоционален и здравословен аспект за родените през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

В 11:07 часа на 12 април Луната преминава във водния знак Рак. Засилва се грижата за дома, приоритет е семейството. В държавата отново приоритет ще бъде темата за сигурността и социалното положение на хората. Втората половина на деня е по-спокоен и ползотворен за родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната в Рак е с по-неблагоприятни аспекти към Слънцето на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. До обяд довършете започнати дела, а след обяд – новите начинания и важните задачи. Луната е в предизвикателен аспект с Венера в Овен и ще създава напрежение в партньорствата, в интимните отношения и с финансовите въпроси. Някои от вас може да загубят пари, други да имат конфликти с партньорите си, а трети да се чувстват неоценени или недостатъчно обичани. В здравословен аспект е уязвима храносмилателната система, не прекалявайте с мазните и сладки храни.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*