Хороскоп за 7 и 8 април 2016

На 7 април Луната продължава пътуването си през огнения знак Овен. В 14:24 часа българско време е Новолуние в Овен, в съвпад с Уран и трите планети в предизвикателен аспект с Плутон в Козирог (фиг. 1). Тези тежки аспекти в хороскопа на Новолунието са белег за сериозно напрежение в световен план – военни действия, повече агресия (накъде повече не знам), протести, атентати, инциденти със самолети и с други транспортни средства, падане от власт на премиери и министри, земни трусове и други природни бедствия, аварии и инциденти в големи комбинати или в атомна централа. Там, където са замесени Уран и Плутон, резултатите винаги засягат по-големи групи от хора. Добре, че тези аспекти не са в хороскоп на слънчево затъмнение, защото ситуацията в света щеше да е много по-тежка. И сега, кои държави са по-уязвими през април и могат да бъдат засегнати по един или друг начин от планетите в Овен и Козирог? По-уязвими държави през този месец са Англия, Германия, Гърция, Аржентина, България, Румъния, Дания, Испания, Нова Зеландия, Словакия, Украйна, Франция, Чили, Швейцария и т.н. Някъде трусовете в преносен и в буквален смисъл ще се проявят бързо и неочаквано, а другаде постепенно ще ескалират, като пика на ескалацията е около Пълнолунието на 22.04.2016 година. По отношение на атентати, отвличания със заложници и други изненади по-уязвими места са аерогарите, самолетите, метрото, банките, държавни учреждения, медии.

В личен план 7 април и като цяло дните до 22-ри се очертават по-напрегнати за родените през втората и трета декада на знацитеОвен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора и трета декада. Избягвайте далечни пътувания и особено със самолет. А в града шофирайте по-предпазливо, а любителите на планината да не предприемат риск там. Уран има връзка още с техниката, комуникациите и връзките, електричеството, така че трябва да се внимава за токови удари при работа с ток, аварии с техниката в дома или офиса, за пожар или експлозии на газови бутилки. Не отговаряйте на хора с предизвикателно поведение. Възможни са сериозни неприятности и разправии, а при по-младите – и сбивания с наранявания. Новолунието е ден, в който можете да си направите планове за бъдещето и особено за реализирането на някоя иновативна идея, нещо нестандартно и различно от общоприетото, но с бъдещи положителни резултати за вас и за обществото.  Денят, както и периода до 22 април, е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Звездите са много щедри към вас, затова се възползвайте от всяко интересно ново предложение. Делата и взаимоотношенията ще вървят по-гладко, ще постигате успехи. Само не се отпускайте и не чакайте нещата да се случват от самосебе си. Дори най-стресиращите аспекти, ако се използват разумно, могат да доведат до успешни резултати. А хармоничните аспекти да ви отпуснат до такава степен, че да ви подминат хубавите неща. Хороскопите не са нещо крайно и неотменно. Животът ни е в собствените ни ръце. Аз само представям възможностите или опасностите според влиянието на звездите.

На 7 и 8 април до 09:10 часа не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Уязвима е главата за травми и мозъчната дейност. Ограничете до минимум кафето и други енергийни напитки, алкохола, твърде топли и лютиви храни. Денят на работещите в спешна медицинска помощ най-вероятно ще бъде доста натоварен от инсултни състояния, сърдечни кризи, изгаряния и други инциденти. 7 април е благоприятен ден за провеждане на лунната диета за изчистване на токсини в организма – в рамките на 24 часа се приемат само течности около 3 л – чай, вода, прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове.

От 17:56 часа на 7 април до 09:10 на 8 април Луната в Овен е „без курс“. В 09:11 часа на 8-ми тя преминава в земния знак Телец и страстите започват постепенно да се успокояват. И ако при Луна в Овен сме доста експанзивни, нетърпеливи и груби, то при Луна в Телец вече ще обмисляме повече преди да направим или решим нещо. Ще бъдем по-търпеливи с хората и по-постоянни в желанията и мнението си. Време е за стабилизиране, за постигане на резултати, за емоционален комфорт и финансови придобивки. На 8 април след 09:11 часа Луната съвпада с Меркурий в Телец, което носи добри възможности за постигане на съгласие по различни теми в политиката и обществото, за взимане на решения в дългосрочен план, за подписване на договори и уреждане на документи, пътувания или за ремонт на автомобила. Денят е по-обещаващ за родените под знаците и най-вече през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби, но и за някои от Телцитена първа декада, чието Слънце в рождения хороскоп е с хармонични аспекти. Телците с дисхармонични аспекти на Слънцето си на този ден трябва да се предпазват от емоционални решения, при работа с документация, за неправилна преценка в определена ситуация или свързана с хора, което да доведе до раздори. Твърдоглавието и тесногръдието не носят желаните резултати. При родените през първата декада на останалите три знака от фиксирания кръст Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада ситуацията с енергиите е сходна. В дните на Новолуние енергията ни е в своя минимум, а при вас е и с по-предизвикателни аспекти, така че бъдете по-сдържани, отстъпчиви и разумни. Не се претоварвайте и игнорирайте по възможност дразнителите.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*