Хороскоп за 28 и 29 март 2016

В 09:47 часа българско време на 28 март Луната навлиза в огнения зодиакален знак Стрелец. Повишава се вярата ни, желанието ни за пътуване, настроени сме оптимистично и авантюристично. Ще имаме по-глобален поглед върху нещата и ще разсъждаваме по-философски. Силно ще се влияем от обстановката около нас. Следващите три дни са благоприятни за светски мероприятия, за състезания и конкурси, за разрешаване на важни въпроси от сферата на законодателството, образованието, религията, взаимоотношенията с партньори в чужбина. И тъй като Стрелецът е широко скроен и е „над нещата“ рискът да ни убегнат важни детайли е голям. През следващите два дни Луната е наситена с аспекти към останалите планети, според знака в Стрелец не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчката, дискова херния, смяна на бедрени стави.

На 28 март съвпада с Марс, което внася динамика и напрежение, но не за всеки в личен план напрежението означава неуспех. Във вечерните часове тя активира благоприятен аспект и с Меркурий в Овен, който е активен и на 29 март. Този ден е по-ползотворен за родените през първата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Използвайте деня за да утвърдите своите позиции, решения и авторитет. Марс ще ви зарежда със сила и издръжливост, а Меркурий ви помага да мислите бързо във важните моменти. Родените през първата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще трябва да бъдат по-гъвкави и да се съобразяват с конкретните условия и чужди решения. Възможно е да срещнете хора от миналото, да разрешавате стари недовършени дела и взаимоотношения. Най-въздържани, предпазливи и отговорни трябва да бъдат родените през първата декада наБлизнаци, Дева, Стрелец и Риби. Възможни са както неприятности и скандали, така и инциденти от сорта на пожари, експлозии, изгаряния, травми и наранявания с огнестрелно или хладно оръжие. Съвпадът Луна / Марс в Стрелец може да повиши силно импулсивността, желанието за надмощие и поемане на опасен риск.

От нощните часове на 28-ми и на 29 март планетите се подреждат отново „взривоопасно“, тъй като аспектите на Луната са с по-дисхармонични. Луната е в съвпад със Сатурн и заедно образуват неблагоприятни аспекти с Нептун и Венера в Риби, с Юпитер в Дева (фиг. 1). В световен план, освен повишената опасност от нови атентати, не са изключени и експлозии / пожари в промишлени предприятия, инциденти с влакове, по време на състезания, на строежи или под земята, свличане на земни маси, срутване на сгради или части от тях. Мерките за сигурност по отношение на атентатите и размириците с мигрантите по границите трябва да бъдат високи. По-уязвими държави са Холандия, Дания, Швеция, Франция, Македония, Румъния, Мексико, Нова Зеландия, САЩ и т.н.

В личен план 29 март е по-неблагоприятен за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Бъдете по-сдържани и по-малко импулсивни, не рискувайте и се предпазвайте от неприятности. Възможни са проблеми във взаимоотношенията с шефове или контролни органи. Спазвайте правилата и законите. С парите и с партньорите си също трябва да се отнасяте по-отговорно, за да избегнете проблеми с тях. Повече звездна хармония на този ден има за родените през втората декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей и възможностите за успех са най-големи за вас. Луната, Марс и Сатурн в Стрелец образуват благоприятни аспекти със Слънцето, Меркурий и Уран в Овен. Много успешен ден за мениджъри, учени, спортисти, полицаи, военни, хирурзи, юристи, преподаватели, писатели, рекламодатели, медийни структури и т.н, родени под тези зодиакални знаци.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*