Хороскоп за 24 и 25 март 2016

На 24 март Луната все още е във Везни и започва постепенно да намалява през следващите две седмици. Този ден също е зареден с повече енергия, тъй като Луната активира неблагоприятни аспекти с Уран в Овен и с Плутон в Козирог (фиг. 1). Повече динамика в ежедневието си могат да очакват родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Влиянието на лунното затъмнение продължава да бъде активно, затова бъдете по-сдържани в критиката и коментарите за другите хора. Нека не загубваме човешкия си облик дори в такива тежки времена. Обмисляйте добре преди да действате и взимате решения, за да избегнете грешки. Помогнете с каквото можете на познати или близки. Опасността от неприятности и дисхармонични взаимоотношения в личен план, както и за атентати или инциденти все още е в сила.

Хармоничният аспект на Луната със Сатурн ще ви помага да бъдете по-концентрирани и организирани. Хармоничният аспект между Меркурий в Овен и Марс в Стрелец дава възможност за ползотворни контакти, по-бърза мисъл, повече сръчност и възприемчивост, както и успехи в договарянията на този ден. Звездите са по-хармонично разположени за родените под знаците и най-вече през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Можете да разчитате на подкрепата от страна на по-възрастни хора в семейството или от високопоставени хора на работното място. Идеите ви ще се приемат с интерес и съответно да бъдат одобрявани.

Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите, както и родените с Венера в тези знаци трябва да бъдат особено внимателни както с финансите, така и в партньорските взаимоотношения, било то делови или интимни. Венера в Риби на този и през следващите 3 – 4 дни е в неблагоприятен аспект със Сатурн в Стрелец. При някои от вас може да се повиши усещането за липса на обич от страна на партньора. Други може да се почувстват недостатъчно оценени в работата или от близките си. Има опасност и за загуба/кражба на пари или ценности, за влошаване на делови партньорски взаимоотношения – в бизнеса или в дипломатическите отношения между държави. Може да възникне и някакъв публичен скандал за финансови злоупотреби. Вземете превантивни мерки срещу кражби и не се доверявайте на всеки.

От 22:55 часа на 24 март до 20:09 часа на 25 март Луната във Везни е „без курс“. Това означава, че 25 март е неефективен ден по отношение на важни дела. Денят е неподходящ за нови начинания, за взимане на важни решения, подписване на договори, рисковани действия и т.н. Луната преминава през последните градуси на знака Везни и изисква повече търпение, внимание в делата и във взаимоотношенията с хората от родените презтретата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Като изключим факта, че Луната е „без курс“ и не обещава кой знае колко успешен ден по принцип, позицията и в знака Везни е по-хармонична със Слънцето на родените през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Както на 24, така и на 25 март не се препоръчват операции на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата и други корекции. Не прекалявайте с тестените и сладки храни.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*