Хороскоп за 22 и 23 март 2016

Луната в Дева на 22 март е „без курс“ от  05:55 до 07:23 часа на 23 март. Това прави 22 март неефективен по отношение на важни дела и взаимоотношения, за взимане на решения за бъдещето или за нови начинания. Този ден е по-дисхармоничен енергийно за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Възможни са обърквания, липса на разбирателство с околните, пропадане на уговорки и делата да вървят по-трудно. Вършете главно рутинни, добре познати за вас дейности и не предприемайте рисковани действия. Тези препоръки са в сила и за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог независимо, че за вас се очертава по-спокоен и ползотворен.

На 23 март в 07:24 часа българско време Луната преминава в знака Везни. Ще се повиши желанието ни за обществени контакти и посещения на културни мероприятия, за покупка на красиви дрехи и ценности, за забавления. Ще ни привличат общителни и с по-фини маниери хора. Ще се стремим към постигане на хармония в обкръжението. На 23 март не се препоръчват изобщо операции на 23 март и най-вече на пикочния мехур и бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, поясните прешлени, липосукция на бедрата и всякакви корекции, тъй като в 14:00 часа българско време е Пълнолуние и лунно затъмнение в знака Везни (фиг. 1). Денят е подходящ за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините. Както 23 март, така и следващия един месец най-общо, са по-благоприятни дни и на успех могат да разчитат родените през първата декадана знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. На вас това затъмнение ще се отрази по положителен начин. Дошло е време да завършите започнати важни проекти, да финализирате взаимоотношения или да приключите успешно някакви важни дела, започнати на по-ранен етап.

Лунното затъмнение на 3 градуса във Везни на 23 март е белег, че е настъпила кулминацията някои критични взаимоотношения както лични, така и делови / международни да бъдат окончателно разрешени или да приключат. В личен план то ще окаже най-силно влияние в живота на родените между 22 и 24 март Овни, за родените между 24 и 26 септември Везни, както и за всеки, който има някаква друга планета от рождения си хороскоп на 3 – 4 градуса в знаците Овен или Везни. Както на самия ден, така и в рамките на около един месец след него родените на посочените дати и като цяло всички от първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да бъдат внимателни в партньорските и деловите отношения, във финансовите дела и в общуването като цяло. Денят не е от най-успешните или спокойни дни също и за родените през първата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Съвпадът на Меркурий със Слънцето в Овен и опозицията им към Луната може да подложи на изпитание взаимоотношения с роднини, приятели или колеги, които около и след това затъмнение могат да приключат завинаги. Може да бъде прекъснато или завършено образование, да възникне спор за някакви документи или да възникне някакъв юридически спор. Пазете  информацията и документите от загуба, а автомобилите си от кражба или експлозии – Слънцето и Меркурий са в огнения знак Овен. Най-предпазливи трябва да бъдат младите шофьори при пътувания и автомобилните състезатели.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*