Хороскоп за 19 март 2016

На 19 март Луната в Лъв образува голям огнен тригон с Уран в Овен и със Сатурн в Стрелец. Тези прекрасни аспекти ще внесат много настроение и възможности за успехи за родените презвтората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Някои от представителите на знака Лъв от втора декада също могат да усетят полъха на положителната  енергия, ако рожденото им Слънце е с по-хармонични аспекти в хороскопа. Звездите създават предпоставка за изяви в обществото и положителни преживявания в семейството, за срещи с интересни и приятни хора, за поява на нови идеи и възможности за реализирането им. Много успешен ден за взимане на важни решения в политиката, за науката и техниката, за групови дейности и каузи, свързани с бъдещото развитие на децата. Много положителен ден в енергийно отношение – ден за любов, творчество и забавления.

Денят не от най-хармоничните за родените през втората декада на Телец, Скорпион и Водолей, както и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Телците и Скорпионите могат да имат повече грижи в дома и семейството. Водолеите е добре да бъдат по-търпеливи и да избягват преки сблъсъци и конфликти. Предизвикателният аспект на Луната към Слънцето може да ви се отрази главно в емоционален план, а при по-възрастни и болни хора – и в здравословен. Не се натоварвайте и ограничете контактите. Отделете време за себе си и за своето хоби. Забавлявайте се, но не предприемайте рисковани или незаконни действия. Раците и Козирозите е добре да направят за себе си анализ на миналото и преоценка на важните за тях неща или хора. Представителите на знака Дева вероятно се чувстват с намалена енергия и трябва да почиват активно, за да възстановят изразходената през изминалите дни. Някои от Рибите ще трябва да довършат поизостанала от предните дни работа, а други ще се отдадат на почистването и подреждането в дома.

Вярно, че Луната в Лъв предразполага към излежаване в почивния ден и на много от вас няма да им е до чистене, но срещата с роднини или други приятни за вас хора ще ви се отрази много добре. Позитивната слънчева енергия на Лъва ще ни зареди с много настроение и позитивизъм, ще внесе топлота в сърцата и домовете ни през уикенда. Насладете се на тази звездна хармония и бъдете щедри. От 22:43 часа на 19-ти до 19:39 часа на 20 март Луната е „без курс“. Да са живи и здрави всички именници на Тодоровден – Тодор/а, Теодор/а, Божидар/а, Дарина, Дора и други производни имена!

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*