Хороскоп за 18 март 2016

На 18 март в часовете от 06:09 до 09:54 Луната в Рак е „без курс“, а в 09:55 часа тя преминава в огнения знак Лъв. Когато Луната е в Лъв у нас се повишава желанието да изпъкнем в обществото, да заемаме лидерски позиции, да изглеждаме и да се представяме добре. Вършим работата си със сърце, по-искрени и директни сме с хората. Красивите и скъпи неща привличат погледа ни. Склонни сме да бъдем по-щедри в такива дни към любимите си хора. Ще ни бъде трудно да приемем нечие дребнаво отношение и контрол. Денят е благоприятен за забавления, игри, спорт, занимания с деца и творческа дейност. В здравословен аспект е уязвима сърдечната дейност. На 18 март не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора.

Денят е най-благоприятен за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната е в хармоничен аспект с Марс в Стрелец, което ще ви зарежда с много сили и желание за успех. Можете да се справите с всяко предизвикателство, да имате добри приходи и денят ви да бъде много ползотворен. Овните могат да разчитат на успехи в творчески проекти, в спорта или в бизнеса. Ще ги радват обичта на близките и успехите на техните деца. Лъвовете ще имат много и ползотворни контакти. Добър ден за пътуване, договаряния или придобиване на знания. Везните ще са изпълнени с нови идеи за бъдещето и могат да разчитат на подкрепата от страна на свой приятел за тяхната реализация. Стрелците вероятно се питат на какво се дължи динамиката напоследък около тях. Марс в Стрелец така ви е наелектризирал, че вероятно много от вас имат усещането, че могат да повдигнат планини. Луната в Лъв на днешния ден може да ви помогне много от мечтите ви да се сбъднат.

Звездите няма да са така благосклонни към родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и към Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Енергията ви е променлива, а емоциите по-нестабилни. Телците и Скорпионите ще се чувстват по-натоварени с отговорности в семейството и на работното място, а не са изключени и конфликти. Лъвовете ще са насочени повече към себе си и личните си интереси, а Водолеите ще трябва да се справят с неразбирателства в партньорствата или с опоненти. Раците и Козирозите може да ги мъчат някакви финансови проблеми. Не бива да прекалявате с харченето на пари, за да не изпаднете в затруднение. Девите е желателно да бъдат малко по-уединени, а Рибите да внимават за конфликти с колеги или подчинени. Каквото и предизвикателство да ви предостави деня, не се натоварвайте с прекалено много ангажименти и не приемайте всичко присърце. В желанието си да угодите на всички и да изпълните набелязаните задачи може повишавате вътрешното си напрежение и съответно денят да е по-напрегнат.

 

Хорископът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*