Хороскоп за 17 март 2016

На 17 март Луната отново е в знака Рак, като на този ден има голямо разнообразие от звездни аспекти. Луната образува благоприятни аспекти с Меркурий в Риби и Юпитер в Дева, а неблагоприятни – с Уран в Овен и Плутон в Козирог. На този ден родените през втората и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби могат да разчитат на разбирателство с околните, на успех в договаряния и уреждане на документи / пътувания, разрешаване на юридически въпроси и т.н. Денят е добър за вас за обучение, контакти с чуждестранни партньори, при участие в изпити, състезания или конкурси, за покупка на техника и т.н.

Предизвикателните аспекти на Луната с Уран в Овен и Плутон в Козирог могат да внесат напрежение в ежедневието и взаимоотношенията с околните при родените през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора и трета декада. Не прибързвайте в преценките си и при взимането на решения, избягвайте рисковани действия. Бъдете по-търпеливи и повече слушайте, отколкото да говорите. Тези аспекти на Луната създават предпоставка за високо нервно напрежение и скандали в обкръжението, за неприятности от различно естество, за травми или инциденти.

В световен план денят е силно рисков по отношение на природни катаклизми, протести, технически аварии, прояви на насилие и атентати, инциденти във вода и с плавателни съдове. Денят не е добър и за пътуване по вода. В здравословен аспект е уязвима храносмилателната система. Бъдете внимателни в храненето – ограничете месото и месните продукти, пържените и мазни храни. Възможни са още хранителни интоксикации, главоболие и проблеми със съня.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*