Хороскоп за 16 март 2016

На 16 март Луната е във водния знак Рак. В такива дни сме по-пасивни, но не и по отношение на семейните дела и взаимоотношения. Чувствата и преживяванията ни са дълбоки, по-възприемчиви, мнителни и раними сме. Душевното ни спокойствие е зависимо от хармонията в семейството и заобикалящия ни свят като цяло. Денят е благоприятен за разрешаване на лични и семейни въпроси, на имуществени дела, за подреждане на дома и купуване на мебели и други домашни пособия. Погрижете се за свой близък или роднина, не отказвайте помощ. В публичното пространство на фокус ще бъдат наболели теми, свързани със сигурността в държавата, социалната политика, майчинството, социалните помощи и придобивки, строителството, хотелиерството, храните и заведенията за хранене.

На 16 март Луната в Рак образува благоприятни аспекти с Венера и Нептун в Риби. Денят благоприятства още разрешаването на финансови въпроси, вложенията в недвижими имоти, прехвърлянето на имущества, ремонтни дейности, започване на творчески проекти или бизнес в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, търговията с лекарства и горива, алкохолното или обувно производство и т.н. Най-успешен и хармоничен е денят за родените под знаците и предимно презпървата декада на Телец, Дева, Скорпион, Риби и за Раците от първа декада, които имат хармонични аспекти към рожденото си Слънце в хороскопа. Денят е наситен за вас с положителни емоции и романтика в интимен план, с придобивки и всякакви други моменти на радост в семейството.

За родените през първата декада на Овен, Везни, Козирог и Рак от първата декада с предизвикателни аспекти към Слънцето в рождения си хороскоп, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада денят не особено положителен. Въздържайте се от крайни изказвания и конфликти с хора, които ви предизвикват по някакъв начин. Крайните реакции няма да ви донесат желания резултат. При представителите на знака Овен са възможни грижи с член на семейството или конфликти в дома. Везните е желателно да не опонират на шефовете си и да бъдат стриктни в работата. Козирозите могат да влязат в противоречие с партньора или с някакви опоненти / конкуренти и т.н. Раците с дисхармонично Слънце са доста чувствителни и с променливи емоции на този ден. Рискът да реагирате по-остро от обикновено в дадена ситуация не е малък. Мислете повече за себе си и сдържайте емоциите. Така опонентите няма да постигнат целите си, изкарвайки ви от равновесие.

На 16 и 17 март не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Тези препоръки не са в сила, когато се касае за спешна и неотложна помощ.  Препоръчва се ограничаването на мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни. Рибата и други морски дарове, въглехидратите, плодовете и зеленчуците ще се усвояват по-добре от организма.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*