Хороскоп за 15 март 2016

На 15 март Луната също е в знака Близнаци. В часовете до обяд тя все още е под силното влияние на неблагоприятните аспекти с Меркурий в Риби, с Юпитер в Дева и със Сатурн в Стрелец. Те ще оказват повече затруднения в общуването, неразбирателства и проблеми с документация, с информация, с техника и т.н. По-уязвими за неприятности или инциденти са родените под знаците и най-вече през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. В световен план денят също се очертава доста напрегнат и опасностите от атентати, тежки аварии и инциденти все още не са отминали.

В 19:02 часа Луната променя лунната си фаза – фаза Първа четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето в Риби и Луната в Близнаци, съответно на 25 градуса в посочените знаци, образуват аспект квадратура. Тази звездна дисхармония създава напрежение както в емоционално отношение, така и в събитиен план за родените през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби не само на самия ден, но и през някои от дните на следващите седем дни. Грижете се повече за себе си, спазвайте правилата и законите, избягвайте прекалена критика и конфликти както на 15 март, така и на 21-22 март.

15 март е най-благоприятен ден за родените под знаците и особено през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Овните ще успяват да убедят в правотата си хората в своето обкръжение, но да бъдат по-внимателни в общуването и при шофиране. Лъвовете имат възможност да спечелят пари и да разрешат успешно някакви финансови дела, но да не дават пари на приятели и да се пазят от измами. Везните трябва да се погрижат за роднина на своя партньор или за нерешени взаимоотношения с колеги или подчинени лица. Въпреки някои затруднения и предизвикателства, денят ще бъде ползотворен за вас и не трябва да отказвате помощ на близките си. За да бъде по-спокоен и успешен денят за всички, важно условие е даването на повече информация, необходимите разяснения в определени ситуации. Всяка липса на комуникация и достатъчно информация може да обърка нещата двойно повече. От 19:03 часа българско време на 15 март до 02:57 на 16 март Луната е „без курс“.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*