Хороскоп за 14 март 2016

На 14 март Луната е в подвижния знак Близнаци, растяща. Повишава се желанието ни за общуване и придобиване на нови знания и умения. Ставаме по-контактни, адаптивни и бързи в действията и при взимането на решения. Появяват се нови възможности и идеи, всичко ново и неизвестно става интересно за нас и по-лесно го усвояваме. Денят е благоприятен за бързи действия и реализиране на краткосрочни цели, за изразяване на мнение, за договаряния, обучение и покупка на книги или техника. На 14 и 15 март не се препоръчват операции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете.

На 14 март Луната образува дисхармонични аспекти – опозиция (ъгъл от 180 градуса) с Марс в Стрелец и квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Венера в Риби. Във вечерните часове Луната вече активира голям космически кръст с Нептун и Меркурий в Риби, Юпитер в Дева и Сатурн в Стрелец. В световен аспект звездите внасят сериозна динамика. Повишава се напрежението в обществено-политическия живот както у нас, така и в други държави – протести, транспортни инциденти, прояви на насилие в училища или с/между ученици, технически аварии, бомбени атентати, експлозии, природни аномалии и т.н.

Звездите могат да повишат напрежението в личен план при родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа и втора декада. Някои от вас могат да се почувстват недостатъчно оценени в работата или недостатъчно обичани от близките си. При други могат да възникнат конфликти с партньора/и или финансови проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Бъдете по-внимателни с ресурсите си и не харчете излишно. Вземете предпазни мерки срещу кражби на пари и ценности. Обградете с нужното внимание и топлина партньора си. Във вечерните часове и през нощта срещу 15 март избягвайте пътувания и непознати компании.

Звездите са по-хармонично разположени за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Дори и да възникне някакво предизвикателство, вие ще се справяте с всичко с лекота. Овните ще имат много ползотворни контакти и пътувания, ще усвоят нови умения и могат да разчитат на успех в договаряния. Лъвовете ще имат пълната подкрепа от страна на приятели и други хора. Сега е момента да изложите своето становище и да представите някои по-нестандартни идеи. Денят е добър за контакти с чужбина и разрешаване на семейни или юридически въпроси за Везните. Водолеите ще се радват на любовта от страна на любимите си хора и на топлина в семейството. Разчитайте на успех при участие в състезания и конкурси.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

1 Коментар на Хороскоп за 14 март 2016

  1. Моля, публикувайте поне 3 дни по -рано , за да се съобразим с някои звездни странности!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*