Хороскоп за 12 март 2016

На 12 март Луната транзитира през земния фиксиран знак Телец. Вече сме настроени на вълната да реализираме плановете си или поне да поставим началото на тяхната реализация. Много по-търпеливи и благоразумни сме. Денят е благоприятен още за финансови сделки и капиталовложения, за разрешаване на всякакви финансови въпроси. Подходящ е също за засаждане и пресаждане на цветя, за покупка на красиви и дълготрайни вещи и мебели, за релаксиращи масажи, подстригване на косата и подхранващи маски на лицето.

В здравословен план са уязвими гърлото и тила за травми, хипертонични кризи. В дните, когато Луната е в Телец не се препоръчват операции за вадене на сливици, интервенции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо и вътрешния слухов проход, междупрешленни съединения на шийната част на гръбначния стълб, зъбна пулпа. За онези от вас, които са предразположени към напълняване, се препоръчва да не се прекалява с количеството храна и особено с тестените и сладки храни. Луната е растяща и в Телец, което благоприятства покачването на килограми, но за по-слабите, които имат нужда да качат някое и друго килце.

Звездната картина на 12 март е по-хармонична в мунданен план, но това не означава, че нищо няма да се случва. Като цяло денят е по-спокоен. За да е спокоен и успешен и вашия ден заложете на търпението и обмислянето преди взимане на каквито и да било решения. Денят е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на знаците Рак, Скорпион, Козирог, Риби и при Телците, чието рождено Слънце в хороскопа е с хармонични аспекти. Благоприятният аспект на Луната в Телец с Нептун и Меркурий в Риби ще ви настрои романтично, ще повиши интуицията ви, ще ви вдъхновява. Луната в Телец е в по-неблагоприятен аспект със Слънцето на родените през първата и втора декада на Лъв, Скорпион, Водолей, при Телците с рождени дисхармонични аспекти към Слънцето и в по-малка степен за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа и втора декада.

На 12 март Венера, „малката благодетелка“, планетата на любовта, партньорството и „финикийските знаци“ навлиза във водния знак Риби и ще преминава през него до 5 април. В този знак Венера се чувства добре и влиянието й е по-благотворно по принцип. Друг е въпросът, че от около 17 март тя поетапно активира предизвикателни аспекти с Марс, Сатурн, Нептун и Юпитер, които се разпадат едва след 28 март. Родените под знаците и с Венера в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби трябва да вземат под внимание финансовите си дела и партньорските взаимоотношения, за да бъдат избегнати загуби и конфликти.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*