Хороскоп за 11 март 2016

На 11 март Луната също е в огнения знак Овен. В сутрешните часове тя все още е под силното Ураново / Плутоново въздействие. Родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада може да чувстват напрежение, да бъдат по-нетърпеливи, раздразнителни, импулсивни и склонни към риск. От четирите знака най-импулсивни са Овните, затова те трябва да са по-предпазливи както за кавги и неприятности с околните, така и за инциденти. Хармоничният аспект на Луната със Сатурн ще ви помага да се концентрирате и ако сте отговорни и по-гъвкави делата ще вървят добре, въпреки някои предизвикателства, които може да срещнете.

На 11 март Меркурий в Риби е в точен съвпад с Нептун. Меркурий представя нашият начин на мислене и общуване. Свързва с пътуванията, търговията, транспорта, техниката, пощенските и куриерски услуги, информационният обмен и т.н. Риби и Нептун от своя страна се свързват с вярата, сънищата, идеалите, илюзиите, мистиката, наркотиците, течностите и т.н. Под силното влияние на Нептун някои хора ще са склонни към разсеяност, обърканост и лековерие. Внимавайте при шофиране и ако пътят ви е дълъг, почивайте от време навреме, за да не заспивате. Не вярвайте на телефонни обаждания, свързани с искания на пари, защото сте склонни към телефонни и документални измами. Четете добре всеки документ, ако ви карат да се подписвате. Тийнейджърите да не консумират алкохол и наркотици – възможни са интоксикации и коматозни състояния. Този аспект е активен от няколко дни, но днес е най-точен. Вчера имаше тежка катастрофа с автобус пълен с ученици в Чехия. Освен с разсеяност, Нептун се свързва с мъглата, мокрите и заледените пътни участъци. Ако не е наложително да пътуват децата ви, нека избягват в групови пътувания. В положителен аспект съвпадът Меркурий / Нептун е прекрасен за поетите, художниците, писателите, музикантите, лечителите, гадателите и служителите на тайните служби. Повишена е сензитивността, въображението и творческото вдъхновение.

Звездите на 11 март са най-благосклонни към родените под знаците и най-вече през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Хармоничният аспект на Луната в Овен към вашето Слънце дава възможност за разбирателство с хората и подкрепа от тяхна страна, за емоционална стабилност и постигане на целите с лекота. Близнаците ще получат ценна и навременна подкрепа от приятели. Лъвовете ще печелят от контакти с чужденци и ще се забавляват. Стрелците ще „горят“ от любов и ще са неустоими в очите на противоположния пол. Ще сътворяват уникални неща и ще постигат успех в делата си. Успешен ден за спортистите и творците Стрелци. По-възрастните представители ще се радват на постиженията на децата си. Купете си лотариен билет и опитайте късмета си. Водолеите ще имат много ползотворни контакти и на успех могат да разчитат интелектуалците и работещите в търговията, в образованието, в сферата на комуникациите и в медиите. Хармоничният аспект на Луната с Венера във Водолей в следобедните и вечерни часове ще внесе в много партньорства романтика и топлота в отношенията. Уважавайте и ценете себе си, за да ви ценят и другите! От 20:24 до 21:44 часа българско време Луната е „без курс“. В 21:45 часа тя навлиза в земния знак Телец.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*