Хороскоп за 9 март 2016

На 9 март 2016 година, в 03:54 часа българско време, е Новолуние и пълно слънчево затъмнение във водния знак Риби (фиг. 1). Звездната енергия на този ден е по-концентрирана и трябва да се натоварваме възможно най-малко. Денят е добър за медитация, подпомагане на болни и нуждаещи се социално слаби хора, за творческа дейност, за уединение, за лечение и изчистване на организма от натрупаните токсини чрез провеждане на лунната диета, ако позволява здравословното ви състояние – в рамките на 24 часа се приемат само течности: преварена, изворна или минерална вода; билков чай, прясно изцедени плодово – зеленчукови сокове без подсладители или сол в минимално количество 3,0 л за денонощието. Денят не е благоприятен за операции.

На този ден най-внимателни за неприятности или някакви инциденти трябва да бъдат родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Новолунието е в съвпад с Нептун и образува неблагоприятни аспекти със Сатурн в Стрелец и Юпитер в Дева. Всяко слънчево затъмнение е белег за съдбовност и навлизане в един нов етап от развитие, тъй като се случва само по време на Новолуние. Няма да са леки и спокойни следващите няколко месеца в личен план за представителите на тези зодиакални знаци, но както вече неведнъж съм споменавала напрежението, което те създават, ни предизвикват да действаме. А невинаги сме настроени за него по различни причини. Е, сега е дошъл моментът!

В по-малка степен денят е неблагоприятен и за родените през втората и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Овните и Везните са кардинални знаци и трудно позволяват някой да им се налага или да ги командва. А Лъвовете и Водолеите са фиксирани знаци – те пък трудно биха променили мнението си или отстъпили. Но днес е по-добре да сте адаптивни и да се настроите на вълната на настроението на околните хора. Няма да бъдете в позицията на „диктуващи правилата“. Възможностите не са много и трябва да довършите и изчистите неприключени дела и взаимоотношения, за да започнете на чисто след 9-ти.

Денят е по-благоприятен, ако изобщо може да се нарече такъв, за родените през втората и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Слънцето, Луната, Меркурий и Нептун в Риби, както и Юпитер в Дева носят изключително положителен звезден заряд за вас през следващите месеци. Всяко слънчево затъмнение е с период на влияние до следващото затъмнение, което през 2016 година ще бъде на 1 септември. Сега е времето да берете плодовете на вашия труд. Телците могат да поставят началото на нов проект, който да получи подкрепа и финансиране. Някои от Раците ще предприемат дългоочаквано пътешествие зад граница. Други ще поставят началото на бизнес контакти с хора в чужбина, ще се радват на появата на внуци, ще започнат или завършат успешно обучение. Ако имате неразрешени юридически дела, можете да разчитате на положителен развой в делата. Скорпионите да се настроят за нова любов, за сватба, за появата на деца в семейството, а творците – за нови творчески постижения и върхове. Козирозите навлизат в един интересен период на много нови и ползотворни контакти, на успехи в обучение, писателска и друга интелектуална дейност – период на развиване на нови знания и умения.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*