Хороскоп за 7 март 2016

На 7 март в сутрешните часове Луната във Водолей образува благоприятен аспект с Уран, а след това съвпада с Венера (фиг. 1). Звездите в ранната сутрин ще подкрепят родените през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец в партньорствата и финансовите дела. Денят е добър за организационни дейности, семинари, планове за бъдещи проекти и научно-изследователска работа, за купуване на техника. Важните дела свършете до 10:46 часа, тъй като от 10:46 до 21:08 часа Луната е „без курс“ и тази част от деня е неефективна за важни срещи и работа. Вършете рутинни задачи, не подписвайте важни договори и не започвайте нови дейности или взаимоотношения.

Не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Денят е подходящ за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, за процедури подобряващи кръвообращението. Избягвайте напрежение и продължително стоене на крак. Храната е желателно да бъде богата на натриев хлорид, витамин С и В2.

Денят е по-неблагоприятен и някои затруднения могат да имат родените през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Луната „без курс“ създава предпоставка за разсеяност и допускане на грешки. Възможно е да пропадат вече уговорени срещи, да не могат да се осъществят ангажименти. Напрежението може да породи неразбирателства в работата или с близките. Целите ви ще се осъществяват по-трудно. Грижете се за здравето си.

Хармоничният аспект на Слънцето в Риби с Плутон в Козирог на 7 март ще подсилват концентрацията и мотивацията, ще носи възможности за напредък за Телците, Девите, Козирозите и Рибите. Но Девите и Рибите трябва да залагат на почтените и законни методи на действие. Тъй като на 9 март предстои Новолуние и пълно слънчево затъмнение енергията през тези дни е занижена и недостатъчна за големи физически и психически натоварвания. След него постепенно ще започне да се повишава заедно с растящата Луна. Дните до 9 март са подходящи за довършване на започнати дела. Новите начинания трябва да се започнат след 9 март.

07.03.2016 - 2

Фиг. 2

 

В 21:09 часа Луната преминава във водния знак Риби – вечерните и нощни часове са по-неблагоприятни за родените презпърва декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Луната съвпада с Меркурий и заедно образуват квадратура (дисхармоничен аспект – ъгъл от 90 градуса между планети) с Марс в Стрелец (фиг. 2). Избягвайте пътувания, многолюдни обществени места и непознати компании. Планетите създават предпоставка за транспортни инциденти, пожари, експлозии, интоксикации, обири на пари и ценности, кражби на автомобили и други неприятности.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*