Хороскоп за 6 март 2016

На 6 март Луната е във Водолей и е в благоприятен аспект към Слънцето на родените през първата и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Във вечерните часове Луната активира хармонични аспекти със Сатурн в Стрелец и с Уран в Овен – ползотворни часове за срещи с приятели и интересни личности, с възрастни или високопоставени хора. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, нови идеи и планове за бъдещето. Повишава се интересът към всичко ново и всякакви глобални теми, свързани с бъдещето на обществото и планетата. Добър ден за провеждане на семинари и научно-технически изследвания.

Луната във Водолей на 6 март е по-неблагоприятно разположена за родените през първата и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби, родени през първа и втора декада. Телците да внимават за имиджа си и във взаимоотношенията с началници или контролни органи. Лъвовете да избягват конфликти с партньори или опоненти. При Скорпионите са възможни грижи в семейството с родител или друг роднина. Водолеите да се грижат предимно за себе си, за здравето си и да проверят финансите си – предстоящото слънчево затъмнение поставя акцент върху вашите пари и ценности. Раците и Козирозите на 6 март ще трябва да намерят баланс също по отношение на финансовите дела, като разходите могат да бъдат малко повече от необходимото и да се наложи да се откажете от нещо за сметка на друго. Голяма част от Девите ще са ангажирани с рутинни дейности и повече работа, което да внесе леко напрежение в ежедневието и в отношенията с колегите. Рибите на този ден е желателно да се отдръпнат за малко от шумния свят и напрежението, ако не през деня, то поне във вечерните часове. Имате нужда да останете за малко със себе си.

На 6 март Марс преминава от Скорпион в знака Стрелец, който ще напусне на 27.09.2016 година. Представителите на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще могат да отдъхнат до 28 май. Тъй като ще бъде цели три месеца в ретроградно движение (12.04 – 03.07. 2016), в периода 28.05 – 02.08.2016 той ще се върне обратно в знака Скорпион и отново ще ви подтикне към действие и довършване на започнати на по-ранен етап дела. В късните часове на 2 август  Марс отново ще се върне в огнения Стрелец. Т.е. в периодите 06.03 – 27.05 и 02.08 – 27.09.2016 Марс в Стрелец ще активира различни житейски теми и предизвикателства, с които ще трябва да се справят родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Какви ще бъдат те, обаче, зависи от личния хороскоп на всеки отделен човек. В периода 12.04 – 03.07.2016, когато Марс е ретрограден, не се препоръчват планови операции, особено на черен дроб, дискова херния и смяна на тазобедрени стави. Предизвикателните аспекти на Марс към Слънцето зарежда хората с енергия. Повишава желанието за борба и постижения, но предвид естеството на планетата Марс, в посочените периоди трябва да сте готови да се срещнете с предизвикателствата очи в очи. Като планета на инцидентите трябва да бъдете внимателни за неприятности и инциденти. В световен аспект месеците март, юни и септември се очертават най-напрегнати. Като се има предвид, че затъмненията са през месеците март и септември, то енергията тогава е най-концентрирана и създава опасност за пожари, експлозии, атентати, военни действия, протести и прояви на агресия, природни катаклизми.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*