Хороскоп за 5 март 2016

На 5 март Луната в Козирог вече преминава през трета декада и влиянието й ще бъде най-благоприятно за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Хармоничният аспект на Луната с Марс в Скорпион ще ви зарежда с енергия и сила да вършите достатъчно физическа дейност и с амбиция за постигането на всяка ваша цел. Взаимоотношенията ви с близки и роднини ще бъдат по-спокойни и ползотворни както в емоционален план, така и във финансов – придобивки, подаръци, печалби. Девите ще са неустоми в очите на своите партньори и ухажори, особено ако облекат елегантна дреха или дори само аксесоар в сиво, както и в черно-кафявата гама. Те ще ви носят допълнително късмет през деня. Уязвими са костно-ставния апарат, кожата, зъбите, жлъчката.

Луната в Козирог на 5 март е в дисхармоничен аспект за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Този звезден дисбаланс може да оказва по-неблагоприятно влияние върху вашата емоционалност и реакции, а също и на общуването ви с близките. Възможни са внезапни по-остри реакции и неразбирателство, чувство на дистанцираност или дори липса на обич. Бъдете внимателни също за травми или инциденти. Около12:30 часа Меркурий променя своя знак и от Водолей преминава в Риби. Меркурий в Риби е силно интуитивен, романтичен и творчески, но в другата си крайност е податлив на влияния, склонен към фантазьорство, разсеяност и меланхолия. Той ще оказва най-благотворно влияние до 21 март включително на родените под знаците и с рожден Меркурий в Телец, Рак, Скорпион и Козирог, както и при родените с Меркурий в Риби, който по рождение е с хармонични аспекти.

В часовете между 18:05 и 18:22 Луната е „без курс“, а в 18:23 часа тя навлиза във въздушния Водолей. От едната крайност отиваме в другата – от крайния консерватизъм и традиционен подход преминаваме към изключително независимата и непредсказуема уранова енергия на знака Водолей. Както във вечерните часове на 5 март, така и през следващите два дни водещо ще бъде желанието ни да бъдем независими и да общуваме с интересни хора. Мисълта ни ще се насочи към бъдещето, ще възникнат нови идеи и ще започнем да правим планове за тяхното осъществяване. Във вечерните часове на 5 март Луната във Водолей е неблагоприятна за родените предимно през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Грижете се за здравето си и за емоционалното си спокойствие. Не предприемайте рисковани действия.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*