Стартира предаването „Радио мост“ за българите в чужбина

Може да се слуша всеки вторник и по интенет

На 01 март, заедно с Баба Марта и мартеничките имахме и друг повод да се зарадваме – стартира първото предаване „Радио мост“ в ефира на испанското радио RW Radio. Предаване за булгарите по света, изцяло на български .

В пилотното предаване гостува Александър Атанасов, който е един от успешните млади хора, развили свой собствен бизнес в Испания. Собственик е на Таверна Олимпия и Механа  Хъшовете, както и на 3 магазина и склада за български стоки във Валенсия и Испания.

В предаването сме се постарали всеки вторник от 20.00ч да ви поднасяме полезна информация не само за живущите в област Валенсия, но и за сънародниците ни по целия свят. Това лесно може да стане чрез модерните технологии, тъй като радиото може да бъде чудо навсякъде по света през интернет на адрес:

http://rwstudios.es

Александър Атансов гостува в предаването Радио мост

А също може да бъде слушано и чрез собствено приложение в Google play за Android-телефони. Там можете да потърсите за ¨rwradiodigital¨, а ако сте с IPhone,  свалете си безплатното приложение Tune-In, и вътре наред с всички световни радио, можете да намерите и RW Radio.

Всяко предаване ще има своята кратка анотация и тук на сайта и ще можете да го слушате след като бъде качено на подкаст. Ако сте пропуснали да ни слушате, на този линк можете да чуете цялото пилотно предаване на запис:

 

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*