Хороскоп за 3 март 2016 година

На 3 март Луната отново е в знака Стрелец, като в часовете от 04:55 до 12:01 тя е „без курс“. В този интервал от време най-внимателни за грешки или неприятности трябва да бъдат родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Не предприемайте рисковани действия, не взимайте важни решения и се отдайте на активна почивка. Макар и „без курс“ Луната в Стрелец е в съвместима енергия с тази на родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Тази съвместимост носи хармония и спокойствие през първата половина на деня за вас.

В 12:02 часа Луната навлиза в земния знак Козирог. Повишават се амбициите и желанието за продуктивност. През втората половина на деня ще сме доста по-организирани, а желанията ни – по-земни. Емоционално ще сме по-сдържани. Такова нещо като прибързаност, импулсивност или желание за риск, просто забравете. Това не е присъщо на земния знак Козирог. Той е търпелив, не обича да рискува, придържа се към традициите и е сериозен, затова ние няма да сме настроени за експерименти и новаторски подходи. Ще се стремим към резултатност и работа – в дома, в градината или някакви строително-ремонтни дейности. Време е за срещи с роднини, за разходки на чист въздух, за поемане на отговорности и за почитане паметта на загиналите за свободата ни предци. В здравословен план са уязвими костите и ставите за травми, болки или затруднения в придвижването при болни и възрастни хора. Храната трябва да бъде богата на калций и да приемаме повече течности.

През втората половина от деня Луната в Козирог е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените предимно през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Овните трябва да бъдат по-предпазливи за конфликтни ситуации с родител или с контролни органи. Не бъдете твърдоглави, не нарушавайте законите и правилниците, ако искате да избегнете неприятностите. При Раците също са възможни някакви конфликти с партньор или опонент, а може и второто ви дете да ви ядоса с резкия си тон, ако прекалите с контрола. В желанието си да предпазите понякога близките си рискувате да станете досадни в техните очи. Везните трябва да се въоръжат с търпение, защото многобройните задачи и отговорности в дома може да ги извадят от емоционално равновесие. По-добре свършете някаква работа, ако искате да не срещнете сериозния и укорителен поглед на половинката си. За Козирозите от първа декада денят не е особено добър за сериозно физическо или емоционално натоварване. Добре е да направите план за действията през следващите дни и да дадете старт на някои от идеите си. Пазете краката и главата за травми. Близнаците и Стрелците ще ги вълнуват финансите и е добре да обмислят как биха могли да се справят с някои от по-наболелите въпроси и да направят строг разчет на наличните средства. Лъвовете и Водолеите може да се изнервят от обстановката около себе си, защото може да се чувстват едва ли не като нечии длъжници и да се съобразяват повече с чуждите настроения и желания. Но по-добре се адаптирайте и нагодете към хората и ситуациите, ако искате да си спестите главоболието. Втората половина на 2 март е най-благоприятна и носи повече звездна хармония за родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Насладете се на спокойствието и сигурността, която ще ви поднесе Луната в Козирог. Можете да разчитате на ползотворни контакти и приятни разговори с възрастни роднини или с влиятелни хора.

Честит Ден на освобождението на България от турско робство, скъпи сънародници! Нека почетем паметта на загиналите за свободата на България!

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*