Хороскоп за 1 март 2016

На 1 март Луната е в огнения знак Стрелец. Тази огнена енергия ще ни изпълни с енергия и оптимизъм, с топлота и вяра. Подводните камъни, които може да срещнем днес и от които трябва да се предпазваме, е прекалената импулсивност, избирателност, самоизтъкване и авантюристичен подход. Стрелецът ненавижда ограниченията и нелоялното поведение, има силно развито чувство за справедливост, доброжелателен и щедър е. В дните, когато Луната преминава през този знак, ние малко или много сме повлияни от тази огнена енергия. Тя ще се отрази по-дисхармонично в ежедневието при родените предимно през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Близнаците трябва да се стремят към сътрудничество, не към противоборство. Стрелците може да са с недостатъчна / променлива енергия и да им бъде по-трудно при изпълнението на ангажиментите. Девите и Рибите могат да срещнат повече затруднения и дори да възникнат някакви конфликтни ситуации в обкръжението. Телците и Скорпионите да внимават за финансите, Раците – за здравето си и взаимоотношенията с колеги или подчинени, а за Козирозите ще бъде добре днес да бъдат малко в сянка и по-далече от шумните тълпи. Първите изброени четири знака трябва да бъдат по-внимателни и при работа с газови бутилки, както и за измами или кражби. Луната в огнен знак създава опасност за експлозии, пожари, стрелби. Марс в Скорпион, от своя страна, вече е в крайните си градуси – „критични“ са всички последни и първи градуси на зодиакалните знаци. Затова през следващите 4 – 5 дни трябва да бъдат засилени мерките за сигурност навсякъде, защото звездите създават предпоставка за тежки инциденти, стрелби, бомбени атентати и природни катаклизми в мунданен аспект.

Звездите на 1 март ще са най-щедри към родените под знаците и особено през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Овните ще са изпълнени с мечти и надежди, ще реализират успешно своите планове и ще имат много ползотворни контакти, особено ако са свързани с чужбина. Лъвовете ще са окрилени от любовта на близките и любимите си хора. На успехи могат да разчитат творците, политиците, спортистите, бизнесмените. Чудесен ден за развлечения, спортни занимания и интимни срещи. Можете да опитате и късмета си в „игри на късмета“. Везните ще имат много контакти днес и все ползотворни. Някои от вас ще пътуват, други ще подписват важни споразумения, трети ще ги занимават покупко-продажби или взаимоотношенията с роднини. Водолеите могат да разчитат на подкрепата от страна на влиятелни личности и хора от приятелския кръг за постигането на своите цели. Чудесен ден за срещи с приятни за вас хора, за организационни или групови дейности, за финансови придобивки.

На 1 март, а и през следващите два дни, не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави, кръвопреливания и кръвопускания, освен ако не са животоспасяващи. Луната в неблагоприятен аспект с Нептун изисква от нас повишено внимание в храненето и ограничен прием на алкохол или други стимуланти. Възможни са хранителни, алкохолни или медикаментозни интоксикации, прояви на алергии. Денят не е благоприятен и за поставянето на ваксини и упойки при по-чувствителните и склонни към алергични прояви, особено за родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*