Хороскоп за 29 февруари 2016

На 29 февруари в сутрешните часове Луната, която и този ден е в знака Скорпион, все още е под влиянието на неблагоприятния аспект с Меркурий във Водолей. Той ще оказва по-силно въздействие главно при родените вече през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Бъдете по-концентрирани в работата или зад волана, ако пътувате. Възможни са недоразумения с колеги и грешки в работата, проблеми с документи и т.н. В ранния следобед и вечерта Луната вече е в съвпад с Марс в Скорпион. Повишава се опасността от физическо и сексуално насилие, експлозии, инциденти тръбопроводи или с плавателни съдове. Политическата сцена се очертава доста емоционална – ще има словесни битки, опити за манипулиране и натиск от страна на политически лидери. В публичното пространство може да активират сериозни дебати, свързани с работата на прокуратурата, полицията, военните, банките, родилните домове и други. Очаква ни интересен ден!

Първият работен ден на новата седмица носи повече хармония и възможности за постижения на родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. На щастливи мигове в любовта, радост от децата, спортни или творчески постижения и на успех в игри на късмета ще се радват Раците. Девите ще общуват активно с близки и роднини, някои ще пътуват, други ще уреждат документи, ще се договарят по важни въпроси или ще се обучават. Козирозите може да имат интересни нови идеи и запознанства, които да прераснат на по-късен етап в приятелства. Рибите ще общуват по-активно с хора в чужбина, да пътуват зад граница, да правят успешни сделки, да разрешат важни за тях въпроси или конфликти, а по-възрастните – да се занимават и играят със своите внуци. Ще имате силите и подкрепата на звездите във всяко свое действие. Бъдете смели и поемете риск, ако е необходимо.

На 29 февруари не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, планово раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг. Намалете количеството течности и мазнините, особено на вечеря. За предпочитане е по-леката храна и особено рибата или други морски дарове.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*