Хороскоп за 27 февруари 2016

До обяд на 27 февруари Луната е във Везни и „без курс“. Бъдете по-внимателни, ако сте на работното място или зад волана, тъй като в такива часове сме склонни към разсеяност и грешки. Първата половина от деня е по-дисхармонична за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Не предприемайте важни или рисковани действия. Луната във Везни е в хармония със слънчевите знаци от трета декада Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей до 13:26 часа.

В 13:27 часа Луната навлиза в знака Скорпион и втората половина на деня е доста по-продуктивен. Друг е въпроса, че при Луна в Скорпион емоциите и желанията са доста по-силни и дълбоки. Хората в такива дни са с по-завишени изисквания към околните, което може да внесе нотка на неудовлетворение при неосъществяване на целите и желанията. Повишава се сензитивността ни и сме доста по-задълбочени. Уязвима е половата система.

На 27 февруари Меркурий във Водолей е в много благоприятен аспект с Уран в Овен. Денят е добър за срещи с приятели и роднини, за обучение и ползотворни комуникации, за писане и научни изследвания, а през втората половина на деня и за творческа, работа, за духовни практики и медитация. Може да намерите нови решения по конкретни въпроси и да възникнат нови идеи за бъдещето.

След 13:27 часа се оформят още два интересни планетни аспекта, даряващи ни с богато въображение, състрадателност и топлота. Луната активира хармоничен аспект със Слънцето и Нептун в Риби. Много ползотворни аспекти за творците, психолозите, лечителите, мистиците, за полицията при разкриването на тайни и престъпления. Втората половина на деня е по-благоприятна за родените под знаците и предимно през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Родените през първа декада на знацитеТелец, Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен Овен, Близнаци, Везни и Стрелец трябва да са по-търпеливи с близките си хора и да внимават за конфликти или неприятности от друг характер.

 

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*