Стартира ново едночасово предаване за българите в чужбина по RW радио

Всяка седмица по един час на български в ефира на испанско радио

На 1 март от 20.15 часа стартира пилотното предаване „Радио мост“ (Radio puente), което ще върви изцяло на български език в ефира на испанското радио „RW radio digital„. Така предаването изгражда мост не само между двете култури (испанска и българска), а се явява трубина на българите по света изобщо. Благодарение на любезно предоставеното ефирно време, всеки българин ще може да се почувства малко по-бизко до родината, независимо къде живее в момента.

Освен полезна информация за предстоящи събития, правни аспекти, български бизнеси, празници и културни мероприятия, свързани с Валенсия и Испания, стремежът на създателите на предаването (Руми Атанасова и проф. Борислав Димов) ще бъде да запознаят аудиторията с успелите българи в чужбина, с техния нелек път, с трудностите, през които са преминали и каква цена са платили, за да могат днес да се нарекат успели.

Предавнето „Радио мост“ с водеща Руми Атанасова ще можете да слушате всеки вторник от 20.15 ч., а ще има и повторение през уикенда. На сайта на радиото, благодарение на интернет, програмата достига директно в ефир до всяка точка на света, а чрез собственото приложение в Google play, както и във всички най-големи радио-приложения, като Tune-in, ще сме с вас и посредством смарт-телефона ви.

А ако някой е пропуснал нещо интересно, чрез podcast на сайта: http://valencia.alt.bg ще можете да прослушате всяко предаване на запис.

Разчитаме на вашата активност. Очакваме предложенията ви на имейл: valencia.alt.bg@gmail.com и на facebook- страницата: http://www.facebook.com/valenciaBG . Харесайте страницата и споделяйте смело! Разчитаме на вас!

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*