Хороскоп за 16 и 17 февруари 2016

На 16 и 17 февруари Луната транзитира през въздушния подвижен знак Близнаци – растяща Луна. На 16 февруари. Луната е в предизвикателен аспект с Нептун в Риби, а по-късно със Сатурн в Стрелец и с Юпитер в Дева (фиг. 1). Звездната енергия на този ден може да предостави някои проблеми за разрешаване при родените през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Създава се предпоставка за интриги, измами, кражби, разочарования от личен или служебен характер, неприятности с контролни органи или институции. Концентрацията ви може да е намалена в часовете до обяд, затова бъдете по-внимателни на работното си място. В световен план се повишава опасността от инциденти в училища, между ученици, с плавателни съдове, от екологични замърсявания и т.н.

Луната в Близнаци на 16 февруари е в благоприятен аспект към Слънцето при родените през втората декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. При Овните ще се активират общуването, пътуванията, търговските и договорните отношения, писането и уреждането на документи, ученето и желанието да изразят мнението си. Лъвовете могат да очакват появата на нови идеи и възможности за развитие или печалби в бъдеще, приятни срещи и разговори с приятели и хора със сходни на техните идеи. Везните може да ги занимават въпроси, свързани с чуждестранни инвестиции и пътувания зад граница, разрешаването на юридически въпроси, обучение, игри и други интересни занимания с вашите любими внуци. Водолеите ще ги вълнува любовта, ще се стремят към активност и забавления, към спортни или творчески занимания. Вниманието им ще бъде насочено към разрешаването на важен въпрос, свързан с техните деца.

На 17 февруари Луната в Близнаци сключва благоприятен аспект със Слънцето във Водолей – налице е хармония между чувствата, желанията и егото при родените през третата декада на знацитеОвен, Лъв, Везни и Водолей. На този ден вие ще постигате с лекота разбирателство с хората и успехи в делата си, а също психо-емоционална и физическа стабилност. За родените презтретата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада този ден не е най-лекия и ползотворен ден. Целите ще трябва да постигате с повече усилия, а във взаимоотношенията с хората трябва да сте по-внимателни – да проявявате търпение, да не правите прибързани заключения и да бъдете по-постоянни. В часовете между 18:37 и 21:24 Луната е „без курс“, а в 21:25часа преминава във водния чувствителен и емоционален знак Рак.

В здравословен план на 16 и 17 февруари са уязвими бронхите и белите дробове. Не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Не се препоръчва поставянето на упойки, контрастни вещества при рентгенови изследвания и на ваксини на 16 февруари при хора с висока чувствителност към тях и склонност към алергии. Храната ни трябва да бъде по-богата на протеини. Мазнините се усвояват от организма по-лесно. Препоръчителни са разходки на чист въздух и дихателни упражнения, да се избягват задимените помещения.

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*